|
|
#20 |
![]()
Otomobil: BMW
|
3 ayı geçti sigarayı bırakalı... Allen Carr'ın kitabını birkaç kez okudum bu süreçte, fasa fiso değil, gerçekten çok işe yarıyor.. Olaya hiç bakmadığınız bir bakış açısı ile bakmanızı sağlıyor, "irade kullanarak bırakmanın" neden ileride başarısız olduğunu size anlatıp tamamen bambaşka telkinlerde bulunuyor..
Sigarayı bırakmaya gerçekten niyetiniz varsa mutlaka kitabını alın, DVD'yi seyredin, seminere gidin.. Cidden çok faydasını görürsünüz. Benim sigaraya olan bağımlılığım da oldukça fazla idi, ancak isteyince herşey oluyor.. Başlangıçta en önemlisi bırakmayı gerçekten istemek..Gerisini bu kitabı okuyarak çözersiniz zaten, hatta kitabı okurken sigara için, tavsiye edilen de bu..
|
|
|
|
|
|
#21 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
kitabı bi ara forumda wardı world belgesı olarak eskı pc me yuklemıstım okumak ıcın eskı pc gumleyınce kaldı elinde olan warsa burada paylaşabilirmi?
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#22 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
password bekliyorum
şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#23 |
![]()
Otomobil: r11(rahmetli)...105 hplik bişe...
|
ben de password alabilir miyim???teşekkürler...
__________________________________ şşşş...seSSiz...
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
Quantum nickli arkadaş sağolsun vaktiyle hem kiabı hem de cdyi onun sayesinde edinmiştim. Ama ben kitabı okumak yerine videoyu izleyeyim, görsel olduğundan daha etkileyici olur dedim. 1 saat kendimi sıktım ama malesef video daki açıklamalar mantıksızdı ve bende hiç bir etki yaratmadı. Tabi şu da var ben gerçekten bırakmaya karar vermiş değilim.
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
Otomobil: Focus ST
|
password u pm alabilirmiyim
|
|