|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s13 200sx
|
arkadaşlar eğer sigarayı bırakmak için çeşitli yollar deniyorsanız buda 1 alternatif olabilir linkleri ben yüklemedim ama indirdim hepsi çalışıyor şu an linkler aşağıda...bende daha izlemedim bakalım denemekten zarar gelmez
yazılar alıntıdır ben yazmadım. ![]() ![]() SİGARADAN 60 DAKİKADA KURTULUN! DVD Allen Carr seminerlerinin önde gelen terapistlerinden Robin Hayley’nin sunduğu Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu, animasyonlar ve grafikler ile destekleniyor. Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu’nun dünyada bir numara olmasının tek bir nedeni var: BU YÖNTEM İŞE YARIYOR! Allen Carr ın Farkı? ![]() Siz de dahil tüm sigara içicilerinin sigarayı şu şekilde bırakması için sihirli bir metot olduğunu farz edin; · Aniden · Sürekli · İradeyi kullanmadan · Sürekli,tekrar içme isteğinin yarattığı semptonlar olmadan · Kilo almadan · Hızlı etki gösteren şok taktikler,ilaçlar,bantlar ve başka araçlar olmadan Farz etmeye devam edelim, · Başlangıçta kendinizi,bezgin,yoksun ve berbat hissetmeyeceksiniz · Sosyal hayattaki durumlardan hemen daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Kendinize güveniniz artacak ve stresle başa çıkmak daha kolay olacak. · Daha kolay konsantrasyon sağlayacaksınız. · Hayatınızın geri kalan kısmında kendinizi çeşitli durumlarda ortaya çıkan,bir sigara yakma isteğiyle savaşırken bulmayacaksınız. · Sigarayı bırakmayı sadece kolay değil,aynı zamanda bu bırakma girişiminde son sigaranızı söndürdüğünüz andan itibaren keyif almaya başlayacaksınız. Eğer böyle sihirli bir metot olsaydı kullanır mıydınız? http://rapidshare.com/files/23415941...Yolu.part1.rar http://rapidshare.com/files/23416861...Yolu.part2.rar http://rapidshare.com/files/23417698...Yolu.part3.rar http://rapidshare.com/files/23418053...Yolu.part4.rar passwordü pm atarım isteyene buraya yazmadım başka siteden alıntı olduğu için şifre o sitenin ismidir pm atarım.reklam olmasın |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
konu açılmışken 1 haftada toplasam 10 dal içmemişimdir
ne kadar sürücek bilmiyorum ama isteyince herşey oluyor be abi... (palo yanına gelice ne b*k olucak onu merak ediyom )
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Audi a3(nam-ı diğer kara eşşek)
|
allen gelsın ben onu 10 dakıkada sıgaraya baslatırım...
__________________________________ Cezalar: 1/16 (235) bu nasıl isim yav? selamın aleyküm gibi ![]() -halil sezai -ve aleyna sezai halil... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Lightside GP
|
memnun kalirsaniz eger gidin bagista bulunun adama kul hakki yemeyin
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
bunu denemek lazım..ben bırakmayı denedim fakat sinirlerime hakim olamadım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
password u pm alabilirmiyim
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: Lightside GP
|
http://video.google.com/videoplay?do...Dn+kolay+yolu#
http://www.sigarabirakmakicin.com/anasayfa/index.asp terazime beklerim __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Deneyin işe yarıyo ama 1 taneden bişey olmaz demeyin
oluyo
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: s13 200sx
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
Arkadaşlar 2-3 ayı geçti sigarayı bırakalı bence herşey beyinde bitiyor psikoloğa gidin tavsiye ederim.Yardımcı oluyor gerekirse anti-depresan veriyor ve bırakıyorsunuz ki verdiği ilaçta piyasada sigara bırakma ilacı olarak geçiyor inanın kendinizi çok rahat ve huzurlu hissediyorsunuz bıraktıktan sonra ve şuan ben ilaçta kullanmıyorum 1 ay geçti ne sigara kullanıyorum nede anti depresan tavsiye ederim psikoloğa gidin.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
Kullanmıyorum
Kullananların Bırakmak İsteyip te Bırakamayanların Allah yardımcısı olsun...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Es7 Civic
|
walla ben böle mutluyum günde 2 paket paklakahmetim var
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
ben bıraktım cumpix denilen bir hapla 1 ay lık kür ile tam 4.5 ay oldu
18 senedir içiyrdum günde 3 paket ama inanın acayip bi alışkanlık __________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Loading... %87
|
%3.4lük kesimdeyim
Darısı içipte bırakmak isteyenlerin başına...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
beyler bırakın ben bıraktıysam herkes bırakır ben içmez yerdim sigarayı
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: b5
|
Ben çok az okumuştum..10-15 sayfa kadar,onda bile soğumuştum sigaradan.
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
bence fasa fiso böyle şeyler
![]() Gerçi ben hayatımda hiç içmedim bağımlılık derecesi ne seviyede onu bilemem, veya bir insan sigarayı ne kadar isteyebilir o konuda da hiçbir fikrim yok. Söyleyebileceiğim tek şey babam tiryaki idi 2paket içerdi günde, 2004 senesinde bıçak gibi keserek bıraktı
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Golf V
|
okul zamanı istanbul da çok fazla tüketiyorum.heleki sınav dönemi günde 2 paket mutlaka bitiyor.
şuan okul bitti iş güç koşuşturma var ve 3 günde 1 paket anca bitiyor.bırakabilirsem bu dönemde bırakacam şu lanet şeyi. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|