http://www.ressim.net/e/upload/560f6858.jpg
Printable View
bildiğim kadarıyla kuru sıkılarda balistik inceleme mevcut değil nasıl anlaşılacak ki?
Eger amaç profesyonel bi koleksiyon gibiyse her ünlü markanın benzeri yerliler var bulundurma ruhsatıyla 1 tane alabilirsin. Hatta m16'nın bile replikası mevcut avcılıkta kullanılıyor ;)
bende var kuru sıkı evde duruyor turuncu boyası falanda yok eski tip kara duzen:D satabilirim::D:D
Metal M16 kullanıcısıyım:) Bire bir görünüm aynı. Airsoft amacıyla Hongkong'dan getirttik. Ucundaki Turuncu boyanın amacı yeni kanunla gerçeğinden ayrılması amaçlı. O kadar da uğraştık emniyette falan.
Havalı tabanca alıcaksanızda yardımcı olabılırım.. Hatta şuan lisans çıkardım onu beklıyorum :)
Ben havalı tabanca olarak Gamo V-3 kullanıyorum.. 15-16 tane çelik bilya alıyor.. Daha yeni ayarlıyorum silahı ama çok çok memnunum.. Daha bununla poligona gitmedim ama birgün götürüp orda da denicem.. Şuanlık boş arazide sabit hedeflere atıyorum.. Arka arkaya aralarında 10cm bulunan metal levhaların ikisinide delip geçiyor çok kuvvetlı bir silah tavsiye ederim.. paraşut atanıda vardı bence f92 beretta tipi 6 tane alıyodu mermisini.. şuan satış fiyat 400 kusur euro yazık o verdiğim paraya camı bıle zor patlatıyodu.
http://img266.imageshack.us/img266/739/78006001.jpg
Safir acayip hoşuma gidiyor imkanım olursa bundan alıcam bende :)
birebir boyutta desert eagle üreten firma hangisi ebayda fln var mıdır? ama şuan sabıka kaydı ile satılıyorsa yurt dısından getirme şansı % 0 deil mi
bu av tüfeği av tezkeresi lazım :)
yurt dışında vardır çok ama getirme yolunu bulabilirsen haber et :D
hongkong da envai çeşit airsoft çeşitleri var aklına gelecek her şey,bir forumda ağır makinalı olanını bile görmüştüm hani terminatör 2 de amcam 2. kat camından ortalığı dağıtıyordu ya :D
nasıl getirdniz gümrüğüyle falan kaça maloldu merak ettim :) paylaşırsan sevinirim
havalı tabancalarımdan biri gamo v3 kaç mm lik metal levhava attınız ben delemedim de aynı silahla :D
silah dunyası avcılardan geliorum şimdi desert eagle kuru sıkı orj silahla birebir ebatta ve turuncu kısımda arkadasın dediği gibi tiner ve bozuk parayla cıkabilecek gibi duruyor. sabıka kaydımı alıp gideceğim
safir için av tezkeresi lazım değil ya da satan yer senin adına hemen çıkarıyor ;)
Safir t14 için av teskeresi lazım değil. Yivsiz tüfek ruhsatnamesi yeterlidir. Muhteşem bir tüfektir :)
resimleri yok mudur ürünün bide fiyatı ne kadardır?
berette ile yan yana koydun mu hiç? eğer aynı boyutlardaysa orjinal boyut değildir :) orj. desert bilmiyorum hiç denk geldin mi ama ben geldim,ufaltılmış bir top boyutunda :D 30küsür cm boyu var :)
o dediğiniz ruhsatname nasıl çıkarılıyor peki? safir leri beğeniyorum :)
Gerekli Evraklar
Müracaat Edilecek Kurum
Adli ve arşiv sabıka kaydı (suç kaydı varsa, kesinleşmiş şerhli mahkeme kararı) Savcılık
İkametgah (Bazı ilçe emniyet müdürlüğü internetten kendileri çıkarıyor) Adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden (nüfus md’ne sorunuz)
Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi Başvuru sahibi tarafından tedarik edilecek
Sağlık raporu Bağlı olduğunuz İl Sağlık Müdürlüğü
Yarım kapaklı dosya Başvuru sahibi tarafından tedarik edilecek
3 adet vesikalık fotoğraf Başvuru sahibi tarafından tedarik edilecek
Vergi dairesine yatan makbuzun aslı Vergi dairesi
Eski yivsiz tüfek ruhsatı (yenileme için) Başvuru sahibi tarafından tedarik edilecek
Sahip olduğunuz tüfekler (yenileme için) Seri numaralarına bakmak için
berettayı bilmiorum o kadar bilgili deilim onun hakkında ama desert 30 cm den fazlaydı boyu 120 lira dediler baktım hoşuma gitti gönül ister ver para al orjinalde onu insan alınca allah korusun bi sinirli anına denk gelir elden kaza çıkar bulaşmaya gerek yok en geç önmzdeki haftaya almş olruum sıkıyı
Desert'ın orjinali yani gerçek tabanca yasal olarak 10 - 15.000 tl arasında bir rakamı var oda bulunursa.