Alemdağda birşey yok ama, a. satayım gece mezunıyet var yağmur yağıyor arkadaş yaaa
Printable View
Alemdağda birşey yok ama, a. satayım gece mezunıyet var yağmur yağıyor arkadaş yaaa
erenköyde yağmur hafif seyrediyor rüzgar yok yeryer şiddetleniyor havada açık gibi bulut lar kuzey yönüne doğru seyrediyor göztepeden gelen alçak hava basıncının etkisiyle kuşlar ters yöne uçmaya başladı.. :D
beylikdüzü burası :D gürlüyor şuan ii ii başlar birazdan :D
tuzlada havuza giriyoruz:)
geçen haftaya kadar her yağmurda tekneye koşardım.
içi su yapmasın sintineyi boşaltayım diye,
en son pazar günki fırtınada teknem battı.
artık korkacak bişey de kalmadı.
yağsın anasını satıyım..
hilton oteldeyim suan guneş actı. tenıs maçlarını oynatıcaz gibi gözüküo kortlar kuruyo :D
cumulunümbuslar geldi gene bahçeşehir üstüne.ufak çaplı bir sağanak bırakır burda.burdanda devam eder halkalı esenler tarafına.sahil kısmında hava parçalı bulultlu gibi şu an;)
İstiklal caddesini bi sel götürdü şimdi iyi :)
maltepe güneşli. doğru düzgün yağmur yağmıyo karda da en az tutan yer burasıydı. Maltepe İstanbul'dan ayrılırsa şaşırmam :)
bahçeşehir ve beylikdüzünde desibel olarak inanılmaz gökgürültüsü olayı var şu an.
ne yağmurmuş bee isyanda etmek istemiyorum ama yeter daa yazmı kışmı belli değil :)
Halkalı yagıyor yine.. Hayır günlerdir yataktan kalkamıyorum uyudukça uyuyasım geliyor... Evin önüde bahçe mis gibi toprak kokuyor :D Nasıl yaz bu anlamadım gitti valla
böle giderse kar yağıcak :D
kartal gunluk guneslık gelın bu tarafa
bakırköy tarfı kapalı sahil tarafı yarı güneşli