ne kadara aldın ayıptır sorması :D valla gelir ya bi şekilde ablan yani sonuçta getirir heralde hehe
Printable View
iyiymiş supersprint'in en son çıkışı kaç mm biliyomusun:)
hiçbir fikrim yok :D son susturucum supersprınt headers da aldık kaldı orta susturucu :D
kardeşim ups'te calisiyor, yurtdisi gönderimlerinde falan genelde buradaki firmalar numune/örnek olarak gönderim yapiyorlar kargolarda problem cikmiyor.. onun bana söyledigi de bu sekildeydi eger gümrüğe takılacak korkunuz varsa ve 1 adetse üzerine nunumue/örnek oldugunu yazın, bi de düşük bedel fatura alın koli boyu büyük küçük farketmez sanırım.
kardesim headersin hayirli olsun.ufak birsey olsa arabayla getirirdim ama o dedigin bayagi büyük birsey.hadi diyelimki ingiltereden bir tirla getirtelim.ben bir defa arkadasin minübüsle gittim röntgene soktular.bulduklari zaman bir sIkInti olurmu onu da arastirmak lazim.kolay birsey degil Allah yardimcin olsun kardesim.
saka yapiyorsun herhalde.
aynen katiliyorum size.
ben ingiltereden bir turbo alacaktim kargo ücretini sordum Belçikaya gümrük dahil 55 pound dedi.eminimki Türkiye ye daha fazla isterler kargo ücreti...
Peki ürüne ait fatura yoksa, kafamıza göre bi fatura ayarlasak yerlermi
faturasi olup olmamasi önemli degil.sonuçta sifir degil 2.el bir parça aliyorsun.az bir mevla kagit yazarsiniz aranizda olup biter bana kalirsa.
bu arada 90cm'i geçmiyor boyutu, şekli şemalide şöyle
http://i46.tinypic.com/33ubh43.jpg
ingiltere posta servisi ile gönderin bence özel kargo şirketleri daha problemli oluyor genelde
Royal mail ile göndermesi en iyisi olur.Özel şirketlerle yollandığı zaman daha kısa sürede geliyor fakat takılırsa gümrükte oldukça pahalıya çıkıyor.Ben sıfır header almıştım takıldı gümrükte %10 vergi ödedim direk aldım.Şimdi takılırsa gelen ürün 150euro üzerindeyse fatura bedeli üzerinden %20 vergi ödersin alırsın ama kullanılmış mal diye sorun çıkarabilirler orası belli olmaz.
kanka bence takılmadan gelir :) Bana gelen ürünün fotosunu koyuyorum gerisini sen düşün :)
http://i48.tinypic.com/567t0.jpg