Nerde olacak nasıl olacak kesinleştirilip liste yapılırsa daha iyi olmaz mı?
Printable View
konsoloslukta olduğum haftaya denk gelirse bende gelebilirim Ankaraya
Ben gelemem hergün full çalışıyorum ayda bır pazar ıznım var buhafta değıl dığer haftaya denk gelıyor.4temmuz olursa gelırım
Geçen seferkıne bırsuru arkadaş gelırız vs.yazdı alayı yalan oldu 10-12 araba anca çıktı,
Allahtan Kürşat ocaktan arkadaşları getırdıde rezıl olmadık,
Şimdikinede kimse ben gelirim deyipte son gün dansöze bağlamasın ,,,
bir sonraki pazar olursa hanimi ise birakiriz benim oglanla beraber geliriz.
T-shirt nerden alabilirim?
27sı pazar gunu sınav var ancak tum gun surmeyecek ya bu sınav 12de bıtıyor.
o saatten sora heryerde organıze oluruz istersek ama ankradan ıstabula gıdecek kac kısı var ne kadar adam var bılmıorum bu sebepten ben ayın 4 une ıstanbulda oldugu gıbı ankarada da dıger sıtelerın destegı ole toplanmayı onerıyorum tek bı yerde bulusulabılır ankaranın heryerıne ulasmak kolay cunku.
"Sevgılı buyuklerımızde gecen sefer gelen olmadı bu seferde ben gelmem dıye yakınmazlarsa daha efektıf bır bulusma saglarız gibime gelior. Orhan bey sözüm siz ve sizin gibi davrananlara. Gelmiyim oraya tekerınızı patlatırım kanatlarınızın uzerınde zıplar kırarım ona göre."
27 sinde olma ihtimali varmı hala 2 günde organize olabilir mi ankara acaba ?
yarin istanbula gidecek varmi simdi aramizda ?
Geçen seferkinede gelmiştim bunada seve seve gelirim nerde ve ne zaman olduğunu duyurursanız her türlü orda olmaya çalışırım:icon_tup:
11 temmuz olursa süper olur.. 4 temmuzda arazideyim malesef..
Rabbim bir mâni vermediği sürece ben de varım her türlü...
ATAMIZ Ankara toprağında yatıyor, bu mudur Ankaranın desteği?
Yazık konuya mesaj bile yazmamış kimse.
Geyik konusu olsa rolling konusu olsa dolup taşardı. :icon13:
Yavuz kardeşim sen yine bi organizasyon yap buradan Anıtkabir'e de gidelim Atamızı ziyarete
konuyu takip ediyorum açıldıgından beri ama hiç hareketlilik yok.