plakan kesin alınmıştır bence git durumunu polıse ızah et
Printable View
plakan kesin alınmıştır bence git durumunu polıse ızah et
emniyet güçlerinin forumları da takip edebileceği ihtimalini hiçe sayıyorsunuz sanırım???
Durumu izah etsende fark etmez kanıtın var mı derler herhangi bir clio bir olaya karışmadan git ehliyeti evde unutmuşum vb. tarzında bahane uydur.
radarın kamerasından plakasını alıp ruhsatta yazan adrese cezayı yollarlar..bana öyle olmuştu..ben polisten kaçmadım radara girdiğimi farkettim yolumu değiştirdim..arkadan ceza geldi..siz + olarak polisten kaçmanızın cezasınıda yersiniz..bir tanıdık varsa arayıp ne yapmam gerekir diye sorun.
o zaman aracı kullanan arkadaşla beraber gidip durumu izah edin.bu arada olay nerede oldu?
anlatma başına bela alırsın biraz ortalarda görünme düşer
hocam git en yakın polis merkezine yada yolla o elemanı desinki böyle böyle istanbulda heryerde kamera var bırak plakanı arabandaki çizikleri bile not almıştır onlar.anlatsın durumu delikanlı gibi.tırstım işim gereği ehliyetim çok öenmli olduğundan cahillik ettim kaçtım desin.şimdide pişmanım.radar cezam neyse öderim desin.ama birde şöyle bir durum var.telsizlerden arabanın plakası anons geçildi ve o kayıtlara işlendi.sadece radar değil polisin dur ihtarına uymama-tehlikeli araç kullanma-trafik kurallarını ihlal etme vs.sağlam ceza kilitlerler ama sana bışe olmaz
istanbulda değilim....yoldada kamera yoktur sürekli gelip gittiğimden biliyorum elamanda anlattığı kadarıyla en patika yollardan kaçmış oradada kamera olacak hali yok gibi....yarın herşey belli olacak işte....bu arada istanbulda babasi polis olan bı kız arkadaşım var ona rica ettim bizim iş ne olur diye oda hiç bişey yapmasın plakaya gelir,okadar çok kaçan varki hangi birisi ile uğraşcaz demiş....ya polis gerçekten dğru syledi yada bilerek byle dedi..yanlız arkadaşın babasıda olsa güvenemiyorum sonuçta polis :D
anladım kardeş..sorun olacağını sanmıyorum içini rahat tut..orası küçük yer herkes birbirini tanıyor..bir büyüğünüz ile gidin daha iyi olur.
Çok büyük problem çıkacağını sanmıyorum..Ama öyle bir işki gidersin polise anlatırsın durumu bişey olmayacakken başına iş alırsın.
bende fazla arabanı çıkarma derim,biraz zaman geçsin.
arkadaşının polisten kaçması tam bir cahillik örneği yanlız.
araçsız olarak trafiğe git durumu anlat böyle böyle araç dün arkadaştaydı fakat böyle bişey yaşamış haber vermek istedim de :)
Aile büyüklerinden birini yanına alıp en yakın karakola baş vur ve olayı anlat yoksa başın çok ağrır.
hiç bir şey yapma arama emri 24 saatte düşer diye biliyorum... şimdi gitçen karakola anlatçan al başına belayı... aracı ben kullanmıyodum dersin ki zaten sende kullanmıyorsun... zaten polis bulmak istedikten sonra hemen bulurdu ruhsatta yazılı adrese giderdi ıvır ederdi zıvır ederdi bulurdu... belki arkadan bir ceza gelir belki o da gelmez...
Bencede böle kaçışlarda direkt ruhsattaki adrese gelirler istedikleri zaman,polis isterse 5 dakkada bulur isterse bi dakkada kaybeder..Bende kaçtım incirlide yakaladılar neden kaçtığımı soruyolar bide arkamdan öküz gbi siren yakıp dip gaz kovalarsan korkar kaçarım bende arkadaş ıslak hamburger yedik alttarafı 18 yaşındayım daha o zaman:)
aman deyim arkadaşa fln araba vermeyin dikkat edin zamanında başımıza geldi arabanın motor kulağı kopuk geldi emanet araba bu 210 la niye gidersin ki???
dostum olan olmuş polis karakoluna değil karargaha gitsen fayda etmez kaçman polisleri bağlamaz korktum kaçtım cart curt eğer plakanı almış olsalardı şimdiye milyon kere ruhsat sahibinin ev adresine gitmişlerdi