emanetin canı dötündedir.
Radar cezan ile birlikte 62 ya da 102 lira polisten kaçma cezası ödersin. Sorarsa da görmedim kafam cok dalgındı filan de yalan at bişi diyeceklerini zannetmiyorum.
Ya da cezaları öde doğruyu söyle böyle böyle diye
Printable View
bencede bildirme , bildirirsen bissürü ifade ıvır kıvır ile uğraşırsın büyük ihtimalle
Sakın gidipte söbelenme.
Defalarca bu tipte kaçma olayım oldu, birçoğuda genelde alkoldendi. Hiç birzaman arkasından ne ceza geldi ne bişi
çağların yorum çok iyi :D nicomediada güzel yazmıs :D
bu arada götürürler merkeze sözü aklıma geldi başını ağrıtırlar sen gitmeden onlar sana gelirse ...
ve arkadaşın çok şanslıymıs bugun haberlerde polis, dur ihtarina uymayan gence ateş etti gibi başlıklarda yer alabilirdi şu terör olayları olan günlerde.
polise gitme 1 hafta bekle sonra trafik ekiplerinin samimim olduğu çay kahve içtiği bir esnaf bul ve rica et onlar öğrenir arama zaten düşer ama ceza 3 4 haftaya gelir eskiden çok yapardık :)
Konum itibari ile kumlucadasınız..büyük şehirlere nazaran ilçelerde bu tür sorunları ikili ilişklier ile konu dallanıp budaklanmadan çözemelisiniz diye düşünüyorum..
1 Hafta bekleyin bence ceza gelmezse bişi olmaz.
Benimde başımdan geçti böyle 1 olay.
Hiç bişi olmadı ne gelen var ne giden.
Bende geçen ay U çekilmez yerden U çektim polis arkası dönüktü görmez dedim döndkten sonra gördü düdük çaldı bastım gittim acelem vardı.
3 hafta sonra sadece U çektiğim için 62 TL geldi.
Tanıdık fln varsa onların aracılığıyla konuşun arkadaşınız cahillik etmiş :(
Olay 1-2 gün içinde olduysa kır kelebek camını
götür arabayı kuytu bir yere bırak çalıntı ihbarı ver.
Aracı uzak bir yere bıraktığını ve bugün kontrol ettiğinde yerinde olmadığını söyle.
Aracı bulduklarında taze parmak izi arayacaklardır.
onun için aracın muhtelif yerlerinini bir bezle sil.
Başın ağrımasın. Öteki türlü arabayı unut.
Radar önemli değil. Ama polisten kaçmak sakat.
sabah annem okulda seminere gitmek için almış aracı dememiştimde ona bu bu olay oldu die 30 dk once yeni geldi...çaktırmadan sordum anneme bi prblem oldumu diye yok oğlum ne olacak fln dedi...az plakayı anos etmemişler gibi olsa şimdiye illa bişey olurdu ne eve gelen var nede annem arabayi sürerken onu durduran var....
Dur ihtarına uymadım. Genelde de uymam zaten. Ama sonuncusunda durum farklı oldu. Yaklaşık aradan 1 hafta geçmişti gene işe gidiyordum. Kırmızıda bi ekip otosunun yanında durunca ekip aracındakilerin beni görmesi-arabadan inmesi- birinin ön kaputa iki ellerini açıp (babam ve oğlumdaki şekilde "açeydim gollarımı") Tut necmi kacmasın bu kacıyor diyerek öbür arkadasına bağırması saniyenin milyonda biri hızında olup benim Türk Polisinin Kırmızı ışıkta bekleyen bir arabaya bu kadar seri müdahalede bulundurması gözlerimi yaşartmıştıki, öbürü arabadan indirdi beni ve kendime geldim. Kalabalık trafikte aracımın dörtlüleri yanık, tek şeridi kapatarak bekletmeye başladılar. Ordan yazıcaz , burdan yazıcaz, şöyle dalıp şöyle pike yapıcaz , kralı gelse bu arabayı benden alamaz naraları ile çevre esnafa ve sürücülere hava atan arkadaslar gelen telefonla birlikte kendilerine geldiğinde benim için durum çok geçti malesef. Sadece cekici iptal edilip , dikkatli ve yavaş kullanmam konusunda sıkı sıkı tembihlendikten sonra 3 gün sonra gelen dur ihtarına uymama cezam 300 küsür liraydı. Birde telefonla konusuyormusum ki o kısım yalandır :) Çekmeceme koyduğum bir cezam, anlatacağım bir hikayede bana kalandır :D
Radar cezasi ve dur ihtarina uymama cezasi odenir olur biter.Ben ehlyetsizken polisten kacmistim toplamda 317 lira gelmisti.128 x2 isik ihlali ve dur ihtarina uymama,61 mi ne tehlikeli arac kullanma
o senin arkadasınla yakınlıgına baglı arabanı verecek kadar yakın oldugun bir arkın demek ki bu kişi o zaman boşver ceza fln gelirse sana katlanırsın yada o zmn dile getirirsin ama pek öle samimiyetimiz kardeş gibi deil diosan al cocugu da git karakola böle böle oldu şöför bu arac sahibi benim fln dersin nie durmadı fln derlerse ruhsatı vermeyı unutmustum ona bi yere kdr gitmk için istemişti bnm araç baglanmasın die öle yapmıs dersin ona 64 liralık mı ne ceza kesip sizi gönderirler aynı durumu yasamıstım bize öle yaptılar
tanıdık bir polise durumu anlat, beraber gidin karakola anlatın durumu cezayı kessinler, sizde de korku, şüphe kalmaz bence.
birşey olacağı varsa zaten plakadan ev adresini bulup evine gelirler kardeş.
beni polis her durdurmaya kalktığında camı açıp s***tr lan diyip gayet normal devam ediyorum, henüz birşey olmadı.
bu arada dünden itibaren ankaranın hız tespit kameraları faaliyete geçti... 70+%10 km yi geçmeyelim arkadaşlar :D