birşey olmaz kardeş..öncelikle rahat ol biraz..tanıdık bir büyüğünle gidip olayı anlatın..için rahat olsun :)
Printable View
Radar cezasi ve dur ihtarina uymama cezasi odenir olur biter.Ben ehlyetsizken polisten kacmistim toplamda 317 lira gelmisti.128 x2 isik ihlali ve dur ihtarina uymama,61 mi ne tehlikeli arac kullanma
o senin arkadasınla yakınlıgına baglı arabanı verecek kadar yakın oldugun bir arkın demek ki bu kişi o zaman boşver ceza fln gelirse sana katlanırsın yada o zmn dile getirirsin ama pek öle samimiyetimiz kardeş gibi deil diosan al cocugu da git karakola böle böle oldu şöför bu arac sahibi benim fln dersin nie durmadı fln derlerse ruhsatı vermeyı unutmustum ona bi yere kdr gitmk için istemişti bnm araç baglanmasın die öle yapmıs dersin ona 64 liralık mı ne ceza kesip sizi gönderirler aynı durumu yasamıstım bize öle yaptılar
tanıdık bir polise durumu anlat, beraber gidin karakola anlatın durumu cezayı kessinler, sizde de korku, şüphe kalmaz bence.
birşey olacağı varsa zaten plakadan ev adresini bulup evine gelirler kardeş.
beni polis her durdurmaya kalktığında camı açıp s***tr lan diyip gayet normal devam ediyorum, henüz birşey olmadı.
bu arada dünden itibaren ankaranın hız tespit kameraları faaliyete geçti... 70+%10 km yi geçmeyelim arkadaşlar :D