|
|
#20 |
![]()
Otomobil: audi a4 1.8 t&q "190hp"
|
madem ustan vardı neden o test merkezine götürdün anlamdım ben daha hiç tork eğrisine bakarak araba almadım ben ve arkadaşa kızma hak veriyorum ayrıca bu devirde dizel fiesta almak cesaret ister genelde şirket arabası oluyorlar o bakımdan, araba bulmak zor iş allah kolaylık versin.
|
|
|
|
|
|
#21 | |||
![]() |
![]() D.N: İzin verirsen imzamda kullanıcam bu postunu hocam. ![]()
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. Son Düzenleyen jsrcb; 24-06-2010 01:31. |
|||
|
|
|
|
|
#22 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
![]() |
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
![]()
Otomobil: Demon 335i
|
İki; bunu sana anlatmaya calışmışlar milleti terslemişin madem kimsenin dediğini takmayacaksın neden buraya konu açıyorsun. __________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
![]() |
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
![]()
|
Forumda alın teriyle kazanıp 200 milyarlık arabalara binenlerde var kime bu artizliğin kim baba parasıyla araba alıyor söylede öğrenelim. __________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
![]() |
diyerek espirili bi şekilde gireyim cümleye. Büyüğümsün bişey demek gelmiyor içimden, konuya yorumun olmamış tartışmaya gitmesini istemiyorum. Bahsettiğiniz rakamların(10-15) biraz üstünde de olsa yaptım kendi çapımda birşeyler. Bu Türkiye şartlarında 200 milyarlık araca binipte alın teriyle kazandımda aldım deyip, doğru söyliyen adam bir elin parmaklarını geçmez. Forumu işin içine katmak yersiz. 21 yaşındayım bu yaşta, kendi akranlarım için söz konusu ise(büyüğü, küçüğü ayrı) çok şükür hemen hemen her tipte insan tanıdım, gördüm. Univi kazanır, liseyi bitirir, master yapar vs.. Babası alır altına 2010 model aracını, e elemanda eşşek değil 1-2 atmıştır kenarı takar jantını, bass'ını kralım havasında takılır. Gerek yok bunlara..
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]()
|
Senin için avatar yaptım
Neyse hayırlısı ile alırsın inş arabanı.
__________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
Yakışmış sana.
İlk defa araba almıyorum. Sağol iyi dileklerin için.
|
|
|
|
|
#30 |
![]()
Otomobil: ....
|
çoy şey yazardım yazardımda kendimi gerdiğime değmez adım gibi biliyorum o yüzden yazmıyorum.
ama 2 cümle edicem o dynoda ben aracımı cıkardım sırf nasıl diye araç insigna 1.6turbo yani fabrika cıkısı 180 hp olan araç ![]() ve ben 1200 km de cıkardım yağ değişimini yaptıktan sonra o senin adını bile bilmediğin ama bizim artık sahipleriyle akraba olduğumuz dynolar da insigna 125 hp gibi bişey cıktı ![]() sana diyorumkii nerde cıktı? sen senin tabirinle 'ARTİZ' lik yapıyorsun neysee ;yaşın daha en azından bana göre küçük, daha çok alın teriyle araba alırsın inşALLAH... |
|
|
|
|
|
#31 |
![]() |
Çok iyi yaa Avatar harika
|
|
|
|
|
|
#32 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
soft mode ford=Lort of the tayyar
|
|
|
|
|
|
#33 |
![]()
|
azıcık zaman ayırıp binip otobüse gelseydin girseydin sanayiye ya da 100 tl verip servise gösterseydin ne güzel olurdu ben kalkıp kaç kere istanbula gittim burdan yardım istedim kayseri sakarya yozgat vs vs araba almak değil istediğin arabayı bulmak önemlidir, bir dahaki sefere burada yazılanları dikkate alırsın umarım. bu arada doktora yapıyorum ve arabamın parasının yarısını babam verdi, bu şimdi beni artiz mi yapıyor ??? ne iyi babalar var diyorum ben keşke herkese benim babam gibi baba versin.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |