Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 22-06-2010, 22:25   #20
Uzaklaştırılmış Kullanıcı

Otomobil: -

püf noktası ortaya yapıcak. sen kızarak belirlediğin yere yaptırtcan tabi sabır en büyük püf noktası;

bence tuvalet eğitimini okuyarak, danışarak da verebilirsiniz. hiç gerek yok 400 lira vermeye

http://www.pozitifkopek.net/tuvalet.html
DogukanB isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 22-06-2010, 22:32   #21

ceskin - ait Avatar

Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?

vercem 400 u demedım 400 e buldum dedım verrmyım 400 u yaaaw ılgın ıcın tesekkur ederım ıns. bulcaz artık bı yolunu

EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE..
ceskin isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 22-06-2010, 22:38   #22

Otomobil: yok

Cesar millan'ı izleyin benim arkadaş fabrikasındaki köpekten dolayı fabrikaya giremeyince(hayvan biraz agresif) eğitim yeri araştırdı.Baktı olmuyo geçti izledi birazda olsa işe yarıyor.

senna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sene 1962 akşam single turbo suprayla lokalden dönüyoruz parktan çıkarken arabayı ufoya sürttük
ST-max isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 22-06-2010, 22:39   #23

YuSuFJaN_K - ait Avatar

Otomobil: TURBO

YuSuFJaN_K - MSN üzerinden Mesaj gönder
tarkan abiye gitmeni tavsiye ederim
YuSuFJaN_K isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 22-06-2010, 23:13   #24

Otomobil: ....

veterinerler surup gibi bi ilaç satılıyor yuvasının uzagına filan bi yere döküyorsunuz o kokuyu takip edip oraya pisliyor cisini yapıyor hayvan.
tabii o koku 5-6 ay sonra ucuyor yada unutmaya baslıyor köpek tekrarlarsan sen eğer hep oraya alısacagı için sorun olmaz.
ben şuana kadar büyüttüğüm av köpeklerinde bu yöntemi uyguladım ama işte av köpeğinin koku alma olayı daha kuvvetli onunda etkisi olabilir...
lnd_samet isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 22-06-2010, 23:37   #25

kv661 - ait Avatar

Otomobil: Stock Fiat Grande Punto 3k

kv661 - ICQ üzerinden Mesaj gönder kv661 - MSN üzerinden Mesaj gönder Send a message via Skype™ to kv661
ceskin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ankarada kopek egıtım merkezınde tanıdıgı olan varmıdır yada yonlendırebılcegınız yerler tavsıye edıcegınız yerler varmıdır arkadaslar?
İncekte Tarkan vardır.

Canine College. Götürceksen ona götür biraz pahalıdır ama parasının hakkını fazlasıyla verir.

Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
kv661 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 22-06-2010, 23:54   #26

Tunacan - ait Avatar

Otomobil: Fluence

Ankara'da olsam temel eğitimini ben verebilirdim. Şansına küs Bir yemeğe hallederdik. Benim yorkshire ım Gürbüz Bey'den aldı eğitimini. İlk günden son gününe kadar yanındaydım. Tek söylediği şey "köpeklerle süper bir iletişimin var". Hakikatten de öyle.. İstersen bu işi meslek olarak yapabilirsin demişti.
Linki : http://www.activekennel.com/
Tunacan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 23-06-2010, 09:34   #27

CasabLanca - ait Avatar

Otomobil: 220-221

snan1910´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
akyurtta var bır tane. gıttım bı kac kez. adı vip köpek eğitim merkezi. polis köpeklerini eğitiyorlarmıs istifa edip orayı acmıslar. büyük bir alan. arkadasımın goldenı ıcın gıtmıstık. içerideki ortam fln cok sıcak. sandelye ustune oturup 3 4 saat hareket etmıyenmı dersın.sosise salama dokunmayanmı dersın. ne ararsan vardı.ama sonuc olrak bız goldenımızı vermedık oraya. ortalama 140 gün fln suruyor dedıler.bı kac haftada sahıbının orda kalması gerekıyor.bunların onemı yok ayrı kalmayı goz onune alsan bıle bıze cıkarılan fıyat bıraz fazla geldi. 9lira fln cıkardılar onuda ındırımle 6 kusure cektıler.tamam ortada bı emek var ama 6000 lirayıda bız vermek ıstemedık. internette bi siteleri vardı sanırım ordan kopeklerle ılgılı vıdeoları fln ızleyebılırsın.ayrıca bı onerı natıonalda köpeklere fısıldayan adam dıye bı programvar ızlemenı tavsıye ederım. kopegınle yasadıgın bı cok problemı orda gorebılırsın..
sahibi emre kem'den istifa edip orayı açmış
bende köpeğimi eğitim için oraya yolladım, 24 saat online izleyebiliyorsun, eğitim hiçbir şekilde ödülle veya bağırarak olmuyor
CasabLanca isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 23-06-2010, 09:47   #28

mgnPower - ait Avatar

Otomobil: Wagoon :)

Tarkan ile goruseceksen on gorusme yapabilirim. Yardimci olurum egitim ve fiyat konusunda. Kesin kararini verdikden sonra mesaj atarsan bana ilgilenirim.

mgnPower
since1996
mgnPower isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 23-06-2010, 09:48   #29

snan1910 - ait Avatar

Otomobil: ETN88

CasabLanca´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sahibi emre kem'den istifa edip orayı açmış
bende köpeğimi eğitim için oraya yolladım, 24 saat online izleyebiliyorsun, eğitim hiçbir şekilde ödülle veya bağırarak olmuyor
evet aynen oyle.cok güzeldi valla. hele o masanın etrafında oturupda 3 4 saat duruyorlarya feci bir şey ama işte fiyat bıraz cok gibi tek sorun o
snan1910 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 18:14 ::::