|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar yeni mezun bir makine mühendisi olarak askerden gelir gelmez bir yapı denetim firmasında işe başladım. Şu anki işim çok geleceği olan bir iş olmadığı içinde daha büyük firmalara girebilmek adına, bir yandan kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Biraz araştırdım ve Solid Works programının iş hayatı anlamında bana çok getirisinin olacağına karar verdim. Şu an eğitim dvd'sini izleyerek öğrenmeye çalışıyorum ama sizce bu yeterli olur mu yoksa bir kursa yazılmam şart mı? Son olarak şu anda solid works 2008 programına ulaşmaya çalışıyorum fakat henüz bulamadım. Bu konuda da yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok güzel olacak benim için çünkü bir an önce pratik yapmaya başlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: AE86
|
Ben solidworksü dandik bi eğitimden sonra uğraşarak öğrendim. Biraz kurcalıdıktan sonra final sınavında vosvos çizmiştim.
utorrent programı indirip. torrentz.com sitesinden torrentini rahatlıkla bulabilirsin. iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ilker bahsettiğin şey; solid works ü internetten indirip, çalışması içinde torrent indireceğim doğru mu anlamışım?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
program yok elimde ama
şu 2010 eğitim programını indirebilirsin belki yararı olur rapid 30 part ![]() http://www.sadecegir.com/2010/01/04/...vd%E2%80%99si/ __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
torrent linki ile download edebilirsin
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: AE86
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Arkadaşlar teşekkür ederim şu anda işteyim, eve gidince internetten programı indirme olaylarına girişeceğim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Palio Multijet & GC8 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
makina mühendisleri odası bu eğitimi veriyordu.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] www.tork-group.com
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Colt 1.5 (4A91) Instyle
|
video eğitim yeterlidir. hatta bende pdf olarak eğitim vardı onunla öğrenmiştim tee 1. sınıfta
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ben bursada aynı zamanda solıdworks egıtımıde veren meb baglı özel bır kursta cnc ve surfcam derslerı verıyorum sana bursada bu işi öğretebılecek yer FORMAKSAN ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ dir, sahıbı yılmaz beye yusuf hocanın selamı var dersen kurs ücretınde sana yardımcı olacaktır
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ---
|
Bence bu tarz programları kurstan öğrenmek çok mantıklı değil çünkü sürekli kullanmadığın için unutuyorsun. Kendin çalışarak da bir yere kadar öğrenebiliyorsun ama püf noktalarını ihtiyacın olduğunda kurcalayarak ve araştırarak buluyorsun. Bence kendin eğitim dökümanlarından öğrenip takıldığın yerleri internetten ve bilen kişilerden destek alarak çözersen en iyisi olur. Solidworks iyi bir tercih, fiyatı uygun olduğu için piyasada tutulan ve çok iş gören bir program. Ayrıca CATIA ile oldukça benzer olduğu için bu programa geçersen de faydasını görürsün.
__________________________________ Four wheels move the body, two wheels move the soul.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Boost
|
öncelikle hayırlı olsun.
Ben lisede teknik resim bölümünü okudum. Auto CAD ve Solid i gösterdiler. Bence eğitim olmadan öğrenirsin ama yarim yamalak. Örneğin bu tip progrmaların kısa yollari pratik hız cok önemli bence kendini geliştirmek iyi yerlerde yer almak istiyosan mutlaka bir kursa git. __________________________________ İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım. Fatih Sultan MEHMET.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 01' ASTRA & 11' ASTRA
|
lisede bol bol autocad solidworks görmüştüm artık bence solidin geçerliliği eskisi kadar kalmadı işletmelerde daha güzel daha daha geçerli programlar var öğrenimine gelince çok zor değildir kitaplardan ekitaplardan dokümanlardan öğrenebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|