şimdi kullanıcının dıer ılanlarına baktım sahıbınden de trilyonlar yatıyo ya :(
nasıl bı paradır bu avradını s. ya :D
Printable View
şimdi kullanıcının dıer ılanlarına baktım sahıbınden de trilyonlar yatıyo ya :(
nasıl bı paradır bu avradını s. ya :D
yollarda gezen gri olanı gördükten sonra ben daha bişey demiyorum ve sanırım göreli 1 ay oldu pöfff :D
geçende caddede trafikde geçici plaka beyaz sls vardı , sürücü resmen insanların bakışından etrafına bakamıyodu full önüne kitlenmiş sağa sola baksa kesin gözgöze gelicek birileriyle , değişik bi durum oda..
Para = Huzur
Benimde Ali Tandoğan vb. gibi müşterilerim olsun herhafta bir araba alıp götürsünler bende böyle zengin olurum:D:D
Eski çalıştığım yere herhafta pashadan aldığı değişik arabalarla gidip geliyodu..
Floryadaki galerilerde de bi kkaç tane vardı.. Hatta 15_20 gün oluyor göreli..
Florya Es-car da 1 aydır duruyo bi tane kırmızı öyle gövde gösterisi yaparmışcasına duruyo :)
nerde 355 430 yada 360 :D
hadi herseyi gectim niye salakca 3 egzoz 4 ün nesi vardı marjinallikmi illa:D
Zenginin malı züğürdün çenesi,az önce komşunun 5 yaşındaki oğlu gelmiş,varra ben ferayi yarış arabası alcam,üstünede yazcam ''benim arabamı,benim arabamı varra kimse elleyemez'' aklımdan bu çocuk 458 italia alırsa diye geçti :D
buna verecegim parayla her markdan bi araba yapar garajıma bırakırım :))))
Ardanın konusundan sonra burayı görünce garajda nerdeyse bir 911' im olduğuna inanmaya başladım :D O derece manyadım :D
3 tanesini 1 tane 355'e degismem. Modernize hatlara sahip bir Ferrari F360'dir bence.
Réventon kim getircek acaba en çok onu merak ediyorum