D90 tabiki bende cok araştirmiştim zamaninda sitede mummali bi araştirma içirisinde olmuştum samet alicanin yardimi ilede d90 aldim cok memnunum tavsiye ederim.
Printable View
D90 tabiki bende cok araştirmiştim zamaninda sitede mummali bi araştirma içirisinde olmuştum samet alicanin yardimi ilede d90 aldim cok memnunum tavsiye ederim.
video ozelligi iyi olsun istiyorsan canon rebel t1i / 500d . youtube da vimeoda orneklere bakabilirsin , d90dan cok daha ucuz ve ondan daha kaliteli video cekme ozelligi mevcut .
Sırasıyla canon 1000d,pentax k200d ve nikon d90 makinalarına sahip oldum.Her aldığım makina bir öncekine göre daha iyi geldi.Ama artık nikonuma evladiyelik lenside aldım nikahı kıydım ;) d90 fiyatını fazlasıyla hakediyor emin ol..
yeni başlıyorsan nikon d5000 de bakabilirsin fiyatı uygun video çekimi fena sayılmaz kulanımı cok kolay ve daha 1 sene öce piyasaya cıktı
K-X.
onkarakter.
soru saçma.
pentax tabiki. :)
d90 aldım en son amerikadan bi arkadaşıma.. 18 105 mi ne kit halinde lensle beraber.. 2000 liraya geldi tam olarak.. burada 2600 2700 dediler.. eger özgür ya da diger fotoğrafçılar gibi ilgilenmeyeceksen çok para yatırmak mantıksız..
d90 fiyatina pentax k7 alip adaleti bozarim ;)
peki bende bi makine bişe sorayım
Sony DSLR-A230L bu makine nasıldır? canon un hangi modeline muadil dir?
alınır mı ?
Nikon D90 epey uzun dönemdir var yenisi çıkmıyor mu?
DSLR makine ile video çekmek bence makineye yazık etmektir. Sonuçta video çekeceğim diye sürekli lensi açık tutacak. Eğer amaç HD video çekmek ve birazda fotoğraf çekmekse bence SLR değilde SLR like modellere bakabilirsin.
pentax KX inceledim kullandım...
HD videosuna baktım ettim....
lenslerinin fiyatları bakımları olsun herşeyi ile nikon dan katkat ucuz oluşundan body ilede neredeyse bir KX fiyatı olduğundan pentax KX almaya karar verdim...
Param çok olsa D90 çakardım ama az paraya çok iş düşüncemden ötürü KX benim için ideal makina...
yorumlar için teşekkürler...
nikon d90 aldık bakalım :)
edit.. almışsın :D
Doğru seçim K-X:D
Geçen hafta gitti gidiyordan Nikon D5000 aldık. 1350 TL kampanyalı.
almaya karar verdim almadım :D
k-X ile yapılan çekim tele zoom lu lens ...
http://farm5.static.flickr.com/4047/...f4cf7ea9_o.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4021/...a29d2601_o.jpg
Son koyduğun 2 foto k200d ile çekilmiş , exif bilgileri öyle söylüyor..