Hala bekliyoruz.
Printable View
Hala bekliyoruz.
pin : 22ED70AD
Eklerseniz çok sevinirim
Grubu yeniledim birazdan barkodu yukiyecegim konuya taratarak gruba uye olabilirsiniz .
http://img846.imageshack.us/img846/5808/imageehk.jpg
Yenilenmis Techturkey official blackberry grubu barkodudur bunu tarayarak uye olabilirsiniz .
Barkod tarayarak kişi ekleme
Barkod tarayarak kişi eklediğinizde, BlackBerry® Messenger kişi listenize eklenmeden önce kişinin daveti kabul etmesi gerekli olabilir.
Başlamadan önce: Bu görevi gerçekleştirmek için BlackBerry® akıllı telefonunuzda kamera bulunmalıdır.
Kişi listesi ekranında şuna basın: tuşu > BBM'ye Davet Et > Bir PIN barkodu tara > Taramayı Başlat.
Akıllı telefonu, barkodun dört köşesinin tamamının ekranınızda görüneceği şekilde tutun. İşlem başarılı bip sesini duyana kadar akıllı telefonu tutmaya devam edin.
Bitirdikten sonra: Kişi, davetinize yanıt verene kadar Beklemede kategorisinde kalabilir.
Güncel beyler blackberryler icin resmi grup budur .
Telefondan müzik dinlemek istediğimde, ''Cannot play media while BlackBerry Messenger is active.'' diye bir hata ile karşılaşıyorum. Müzik dinleyemiyorum, birisi aradığında da ses yok. :(
Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Edit : Sorun çözülmüştür.
pin:21974b61 grubu ekledımm
pin : 20F6CF56
Pin: 2045E0B6
Mehmet Can Aşcı
282d08d2 :)
Birde bu gruba sadece barkodu taratarak mı üye olabiliyoruz ? Başka yolu yordamı yok mu ?
29454501
Kadir SARI ;)
Pın : 2878E3A5
arakdaşlar selam,
mesela gsm operatörümün bana sağladığı 1 gb internet var. blackberryde bunu kullanmak için haricen para mı ödemem gerekiyor?
Berkay guleren 231742be
Katıldık gruba...
AhmetYılmaz#
285B1D93
ben yazmışım önceden ama bbm değişti benim zaten grupta yenilenmiş 226711B8 onur
grup gittikçe çirkinleşiyor, sürekli mesaj geliyor vs..