motor da kronık sorunu olmasın o yeter..:D farlar problem değil:D:D şimdi biz ciddi ciddi düşünüyorz siz piyasasını filan bilirsiniz 1.2 otomatik tekna olan micrayı ne kadar olursa alalım ve kac model onerırsın?
Printable View
bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz size 2009 model 9000 km de Hyundaı İ20 verebilirim.
Tekna alın. Nissan'ların en dolusu Platinumdur, eğer modelin Platinum'u yoksa,o modelde en yüksek versiyon Tekna'dır.
Örneğin; Navara ve Qashqai'de en yüksek model Platinumdur. Ancak Micra ve Note'da bildiğim kadarıyla Tekna'dır.
motorda dediğim gibi radyatör hortumlarına baktırın pek sağlam değil.eğer alırsanız gaz kelebeğinide temizlettirin mutlaka.
piyasasına gelince çoğu düşük km li oluyo.2004 modellere 16.000-16.500 uygundur kanımca.
tabiki ne demek.ben günün 8-9 saati online ım zaten :D
bu çok biraz oldu dimi :) neyse aklımda olur yardımcı olmaya çalışırım
Getzlere bakmanızı öneririm . :)
biraz sonra antalyada ki getzlerede bakacagım bakalım onlarda durum nasıl:)
Biz plazaya gittiğimizde bütün araçların nerelerinin değiştiğini ve nerelerde kullanıldıgını söylemişlerdi . Servis kayıtları ve de expertis sonucunda aldık aracımızı . Size de plazaları gezmenizi öneririm . En azından biraz daha güvenli olabilir .
konu guncel 98 99 honda civic 1.4 tarzı araclarda olur.. peugeot 206 nissan micra wolksvagen golf vb araclarda olabılır manuelde dusunebılırız.. antalya ve çevresi..
getz e dün msj attım cevağ bekliyorum eger boya yoksa görmeye gideceğiz..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...geot-206/detay
aslında bunu düşünüyorum 2006 model 16bınde mis gibi 16bıne bırakırsa alacagız..
bu pejo hakkında düşüncesi olan var mı??