Şase kodundan baksam kısıtlı çıkabilir bunlar direk 207lere kullanılan parfümler.
Arada ismi olmayan parçalar var altlarında kırmızı ile belirtilenler üretilmeyenler anlamına geliyor.
Belki üretimi kalkmış olanlarmı :S
Printable View
yok valla kırmızı yazanlarda değil. bendekilerden lime freshin kodu mesela LOT 110106..
diğerleri de hep aynı şekilde başlıyo diğer rakamları değişiyo.
sizin verdiğiniz listeyi bana bir servis daha verdi. yalnız ilk başta bi arkadaşın söylediği servisi aradım izmirdeki servisi, onlarda bendekilerden var mesela, sadece tender jasmine kalmış ellerinde ama.
mesela benim parfüm kutumda yazan isimler: lime fresh, orenge blossom, peppermint, tender jasmine, tropical mango, vanilla spirit, pure sensation..
hatta izmirdeki serviste direkt ellerinde vardı listeden bakmadılar, kutusu herşeyiyle aynı dediğim gibi sadece koku çeşiti istediklerimden değil.
o serviste o kadar yaklaşınca bulma umudum arttı ama üreilmiyo olabilir mi bilemiyorum.
e-bayda aratın belki cıkar
yaa yeni bi konu açmak istemedim. parfüm problemini çözemedim zaten o ayrıda şimdiki sorun başka.
teybimin cd çaları bozuldu. servise verdim istanbula gönderildi felan, verilen rakam biraz fazla geldi. teybin topu topu fiyatı neki zaten anlamadım ben. her neyse burda serviste olan arkadaşlar falan vardı sanırım. öncelikle teybin sıfır fiyatını öğrenebilirmiyiz? birde 207 nin bütün modellerinin teybi aynı mı bilen varmıdır acaba?
bi teyp varda, adam kullanmamış gibi bişey, 1ay sonra yeni teyp falan almış tamirden daha uyguna geliyo bana. onu düşünüyorum ama uyup uymayacağını bilmiyorum. ya güvenemiyorumda napıcamı bilmiyorum açıkçası :confused:
servisde araçların teyipleri ciddi pahalıdır 3 sene önce 106 nın orjinal teyibine 600 tl demişlerdi varsen 207 nin teyibini düşün :) sat honda al pejo sorunlu araba :D
ya ne hondası ya, alacağım varsada şu forumda gördüklerimden sonra tiksinti geldi iyice hondadan :D
ya ben orjinal teybi almak için sormuyorum fiyatınıda, hani tamir işlemide pahalı baya, dedim bakayım değer mi.. yoksa uyucaksa eğer ve benim teybimin aynısıysa diğer adamın teybini alcam büyük ihtimalle
koku özelligi çok iyimiş fevkaledenin fevkinde :D
o değilde halen pembe jantlar ve aslan logosu aracında duruyor mu ? :Dahuahuah
ilk defa goruorum bunu orj parfumlu :)