kuru sıkı hakkında bilgisi olan var mı ? kimi dio turuncu bandaj olur gövdede. o zaman silahın orjinalliğigi gidiyor o bandaj çıkar mı? kimi dio kuru sıkıda bandaj olmaz.. sitelere baktım satış yapan onlarda da kuru sıkıda bandaj var turuncu :S
kuru sıkı hakkında bilgisi olan var mı ? kimi dio turuncu bandaj olur gövdede. o zaman silahın orjinalliğigi gidiyor o bandaj çıkar mı? kimi dio kuru sıkıda bandaj olmaz.. sitelere baktım satış yapan onlarda da kuru sıkıda bandaj var turuncu :S
ben turuncu bandaj hiç görmedim..o bandajı havalı tabancada gördüm ama.
Yeni kanunla kurusıkılar gerçek silah görünümünden çıksın diye turuncu boya var hepsinde.. Çıkıcagını sanmıyorum boya cunku.. Ayrıca artık kurusıkılar öyle hadi ben aldım faturasını kes diye alınmıyor.. bin türlü belge bilmem ne gerekiyor karakoldan bişey izni falan filanda istiyorlar.. Poligona gidiyorum hep ordaki arkadaş anlatmıştı geçen bana. çok iyi bir uygulama bence.. kurusıkıda neki yani.. millet alıp beline takıyo arabasına koyuyo milleti korkutuyo sonra kendisi ölüyor.
C M G
Savclıktan temiz kağıdı alıyorsun.
Alırken senin adına fatura kesiyorlar. Tabancanın seri numarasını felan yazıyorlar. O kuru sıkı tabanca senin oluyor .
Özel kutusunda saklamak zorundasın. Faturası da yanında olmak her daim. Kesinlikle belinde , cebinde vs teşir edeceğin bir yerde olmamalı. O zaman sen suçlu duruma düşüyorsun.
Tabancaların sağında ve solunda turuncu şerit oluyor. Hem de namlunun ucu da turuncu oluyor. Gece gündüz farketmiyor , çok belli oluyor.
Takılmayın yahu bu kadar herkesin sanayiide tanıdığı bi usta varbi boyacıyla bi tornacıya bakar
euehuhe
Mert Songül ART
Try to use your imagination
peki birebir replika başka silah nerden bulunur ben alcam zate evde durcak die cast otomobil hobisi gibi bu da o tarz bişey 1/10 silahlarım var evde bi sürü onları ascam duvara pano yapıp büyükte bi tane koymak istiyorum gerçek silaha da bulaşmam işim olmaz öle şelerle ama şu turuncu boya rahatsız etti beni krom alcam silah o yüzden boyama şansıda olmuyor siyah olsa zımpara mat siyah boya hallederdim
sıfır değil de ikinci al alma gibi bişey var mı silahlarda? o zaman belki olmaz turuncu boya
bıreysel sılahlanmaya hayır![]()
burası araba sıtesı sılahıda soktuk walla bız pıtbull sokunca banlanıyoruz
sılahatan bası yanan bılır herhalde sadece nasıl bı sey oldugunu ole mı dıyelım...
olcay konuna etım ama senle hıc bı alakası yok kardesım veya abım cok cok sorrry
C R M performance
kardeşim burası otomobil sitesi silahın ne işi var burada cok merak ediyorsan git silanla ilgili bir sürü site ve kaynak var internette aramıyım diyorsan git silah satan bir yere anlatsınlar alla alla bu kadar hazırcı olmayalım havadan sunan konu açmayalım cık cık cık
benimde bi sorum olcak
bu tip eski silah magnum mu deniyo artık ne deniyo, birerbir ağırlığında olucak, ama öle mermi olayı olmıcak, su fışkırtsın, çiçek çıkarsınsadece süs olarak durucak ama kaliteli gözükmesi lazım
var mı böyle bi replika
Sen kuru sıkarsın biri gelir onu bilmez dolu sıkar yazık olur.
@Dogukan
Magnum kardesım bahsttıgın silah
Bir çok modeli var uzun namlulusu mubahtır teptimi essek tepmıse donersın![]()
KA Style
benim açtıgım konuyu nie kimse tam okumaz merak ederim ben millete kuru sıkcam fln demiorum ikinci yazdıgım postta daha açıklayıcı yazdım ztn ona buna sıkiim deil derdim ayrıca kalabalık bir ortam ve her türlü farklı şeye merakı olan insanlar oldugu için bu konuda da sohbet babında bana yardımcı olabilecek bilgili kişiler vardır die konumu açtım otomobil sitesi oldugunun farkındayım allaha şükür okumamız yazmamız var silah sitelerinde konu açmayıda bilirim ama burda herkes birbirini tanıdıgı için daha faydalı yol gösterici şekilde bilgi alabileceğimi düşündüm. dogrusu yanılmışım. örnegin 'dogukanb' arkadasımızda bnm istdgm şeyi istiyor![]()
2008 tarihli bir kanun ama bende yeni görüp duyuyorum bana da desert eagle lazım krom ama turuncu işi bozuyor eskiden almış olan varsa talibim illa kuru sıkı olmasına gerk yok birebir aynısıda olur odamda durcak süs diye bide arka fon yaparım ona ama agırlıgı fln aynı olsun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)