User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
86 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: kuru sıkı hakkında

olcay_bora
    Misafir

kuru sıkı hakkında

kuru sıkı hakkında bilgisi olan var mı ? kimi dio turuncu bandaj olur gövdede. o zaman silahın orjinalliğigi gidiyor o bandaj çıkar mı? kimi dio kuru sıkıda bandaj olmaz.. sitelere baktım satış yapan onlarda da kuru sıkıda bandaj var turuncu :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben turuncu bandaj hiç görmedim..o bandajı havalı tabancada gördüm ama.

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni kanunla kurusıkılar gerçek silah görünümünden çıksın diye turuncu boya var hepsinde.. Çıkıcagını sanmıyorum boya cunku.. Ayrıca artık kurusıkılar öyle hadi ben aldım faturasını kes diye alınmıyor.. bin türlü belge bilmem ne gerekiyor karakoldan bişey izni falan filanda istiyorlar.. Poligona gidiyorum hep ordaki arkadaş anlatmıştı geçen bana. çok iyi bir uygulama bence.. kurusıkıda neki yani.. millet alıp beline takıyo arabasına koyuyo milleti korkutuyo sonra kendisi ölüyor.
    C M G

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni kanunla kurusıkılar gerçek silah görünümünden çıksın diye turuncu boya var hepsinde.. Çıkıcagını sanmıyorum boya cunku.. Ayrıca artık kurusıkılar öyle hadi ben aldım faturasını kes diye alınmıyor.. bin türlü belge bilmem ne gerekiyor karakoldan bişey izni falan filanda istiyorlar.. Poligona gidiyorum hep ordaki arkadaş anlatmıştı geçen bana. çok iyi bir uygulama bence.. kurusıkıda neki yani.. millet alıp beline takıyo arabasına koyuyo milleti korkutuyo sonra kendisi ölüyor.
    ben bandaj ı sticker ile karıştırmışım pardon.bundan haberim yoktu.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bumu dediginiz boya?

Experience is what you get when you don't get what you want.

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet tool o
    C M G

shuttle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savclıktan temiz kağıdı alıyorsun.

Alırken senin adına fatura kesiyorlar. Tabancanın seri numarasını felan yazıyorlar. O kuru sıkı tabanca senin oluyor .

Özel kutusunda saklamak zorundasın. Faturası da yanında olmak her daim. Kesinlikle belinde , cebinde vs teşir edeceğin bir yerde olmamalı. O zaman sen suçlu duruma düşüyorsun.

Tabancaların sağında ve solunda turuncu şerit oluyor. Hem de namlunun ucu da turuncu oluyor. Gece gündüz farketmiyor , çok belli oluyor.

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takılmayın yahu bu kadar herkesin sanayiide tanıdığı bi usta var bi boyacıyla bi tornacıya bakar euehuhe
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

olcay_bora
    Misafir
    peki birebir replika başka silah nerden bulunur ben alcam zate evde durcak die cast otomobil hobisi gibi bu da o tarz bişey 1/10 silahlarım var evde bi sürü onları ascam duvara pano yapıp büyükte bi tane koymak istiyorum gerçek silaha da bulaşmam işim olmaz öle şelerle ama şu turuncu boya rahatsız etti beni krom alcam silah o yüzden boyama şansıda olmuyor siyah olsa zımpara mat siyah boya hallederdim

DogukanB
    Misafir
    sıfır değil de ikinci al alma gibi bişey var mı silahlarda? o zaman belki olmaz turuncu boya

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bıreysel sılahlanmaya hayır

burası araba sıtesı sılahıda soktuk walla bız pıtbull sokunca banlanıyoruz

sılahatan bası yanan bılır herhalde sadece nasıl bı sey oldugunu ole mı dıyelım...

olcay konuna etım ama senle hıc bı alakası yok kardesım veya abım cok cok sorrry
    C R M performance

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim burası otomobil sitesi silahın ne işi var burada cok merak ediyorsan git silanla ilgili bir sürü site ve kaynak var internette aramıyım diyorsan git silah satan bir yere anlatsınlar alla alla bu kadar hazırcı olmayalım havadan sunan konu açmayalım cık cık cık

DogukanB
    Misafir
    benimde bi sorum olcak

bu tip eski silah magnum mu deniyo artık ne deniyo, birerbir ağırlığında olucak, ama öle mermi olayı olmıcak, su fışkırtsın, çiçek çıkarsın sadece süs olarak durucak ama kaliteli gözükmesi lazım

var mı böyle bi replika

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen kuru sıkarsın biri gelir onu bilmez dolu sıkar yazık olur.

@Dogukan

Magnum kardesım bahsttıgın silah

Bir çok modeli var uzun namlulusu mubahtır teptimi essek tepmıse donersın
    KA Style

olcay_bora
    Misafir
    benim açtıgım konuyu nie kimse tam okumaz merak ederim ben millete kuru sıkcam fln demiorum ikinci yazdıgım postta daha açıklayıcı yazdım ztn ona buna sıkiim deil derdim ayrıca kalabalık bir ortam ve her türlü farklı şeye merakı olan insanlar oldugu için bu konuda da sohbet babında bana yardımcı olabilecek bilgili kişiler vardır die konumu açtım otomobil sitesi oldugunun farkındayım allaha şükür okumamız yazmamız var silah sitelerinde konu açmayıda bilirim ama burda herkes birbirini tanıdıgı için daha faydalı yol gösterici şekilde bilgi alabileceğimi düşündüm. dogrusu yanılmışım. örnegin 'dogukanb' arkadasımızda bnm istdgm şeyi istiyor

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shuttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savclıktan temiz kağıdı alıyorsun.

Alırken senin adına fatura kesiyorlar. Tabancanın seri numarasını felan yazıyorlar. O kuru sıkı tabanca senin oluyor .

Özel kutusunda saklamak zorundasın. Faturası da yanında olmak her daim. Kesinlikle belinde , cebinde vs teşir edeceğin bir yerde olmamalı. O zaman sen suçlu duruma düşüyorsun.

Tabancaların sağında ve solunda turuncu şerit oluyor. Hem de namlunun ucu da turuncu oluyor. Gece gündüz farketmiyor , çok belli oluyor.
    vay be ben yıllar evvel almıstım duruyor hıc oyle seyler olmadı sırkecıden almıstım
    benımkı boyasız satılık turuncusuz kurusıkı

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bi sorum olcak

bu tip eski silah magnum mu deniyo artık ne deniyo, birerbir ağırlığında olucak, ama öle mermi olayı olmıcak, su fışkırtsın, çiçek çıkarsın sadece süs olarak durucak ama kaliteli gözükmesi lazım

var mı böyle bi replika
    valla gülüm nagant,colt,smith,magnum hepsi geçti elimden ama nagant efsanedir

bu arada kuru sıkı ile ilgili olarak yeni mi çıktı bu turuncu işi ? onlarca kuru sıkı aldım hediye ettim hiç görmedim öle bişi

olcay_bora
    Misafir
    2008 tarihli bir kanun ama bende yeni görüp duyuyorum bana da desert eagle lazım krom ama turuncu işi bozuyor eskiden almış olan varsa talibim illa kuru sıkı olmasına gerk yok birebir aynısıda olur odamda durcak süs diye bide arka fon yaparım ona ama agırlıgı fln aynı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bi sorum olcak

var mı böyle bi replika
    var bb atar çelik saçma
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)