hayır sımdı herkezın aynı kefeye konması cok uzucu bılıyoruz ankarada e30 cakal dıye anılmakda ve bu konumu duzeltmek ıcın elımızden gelen herseyı yapmaya calısıyoruz
Printable View
Hocam bir yanlışlık olmuştur konvoya herkes katılabilir araç ayrımı diye birşey olabilirmi? Böyle bir günde günün anlamına yakışmaz arkadaşlarınızı ve sizi aramızda inşallah görürüz.
buda facebooktaki sayfamız:
http://www.facebook.com/event.php?ei...6550765&ref=mf
Herkes kendi nickini bir üstteki listeye ekleyerek çoğaltıyor,
bak sende ne yazmışsın,
Burda sanki kendinden değilde başkasından bahsediyosun..Sadece bu sitedeki nickini yazman yeterli, kilitli kilitsiz vs onlara bakmadım o yüzden benim dikkatimden kaçmıştır.Nickini ekliyorum,11 temmuzda bekliyoruz:icon_tup:
JDM.Greenergy | Bir aksilik çıkmassa ordayız. :)
Bende kesin allahın ıznıyle katılırm benıde yazabılırsınız..
Sizleride ekledim arkadaşlar..
eşi,nişanlısı, kız arkıyla gelmeyi planlayan varmı hiç ?
ben kız arkadaşımla gelmeyi planlıyorum merak ettim
kadir kardeşim(yaşın yazmıyor "kardeşim" diye hitabını hoş gör) dediğin şeyin olması mümkün değil gelmek isteyen herkes yayan dahi olsa başımızın tacıdır. Ayrıca her Ankaralı gencin kalbinde bi e 30 yatar severiz bineriz sakın böyle bi alınganlığa kapılma o gelsin bu gelmesin diye bi seçme hakkımız yok
Zaten bu etkinlik kimsenin değil gelmek istiyorum diyen kaybettiğimiz fidanlara üzülen canı yanan herkesin etkinliği ;)
Başımız üstünde yerin var ama tek bi tane e30 olmaz sayıyı arttır biraz :D
Tamam şefim sen nasıl dersen ;)
Sence de uygunsa toplanma yerinde bi konuşsak arkadaşlar konvoyda taşkınlık istemiyoruz vs. şeklinde sence uygunmu
Tamam Orhan tabi konuşuruz orda,
tişört işi olmassa pazar gününe kadar herkes kendine bayrak ayarlasın:)
Erciyes'le Acity arasında kalıyo zaten gelince kalabalığı görürsün :)
illa bu forumda adı yazılı olması şart degil arabasına atlayan herkesi bekliyoruz. ki forum dışından birçok arkadaşım katılacak..
Enaz 60-70 araba bekliyoruz..Başka sitelere üye olupta tech te yazmayanalar var burdaki listenin haricinde listeler tutuluyor..
100 ü rahat bulur gibi .. bakalım