çok geçmiş olsun mustu...ve eray..allah korumuş seni ...çok üzüldüm güzelde arabaymış...nasip kısmet işi bunlar..
kamyoncu yaşıyor değilmi eray :)
Printable View
çok geçmiş olsun mustu...ve eray..allah korumuş seni ...çok üzüldüm güzelde arabaymış...nasip kısmet işi bunlar..
kamyoncu yaşıyor değilmi eray :)
geçmiş olsun.. buarada muştu tutumunu tebrik ediyorum yani illaki kim olsa içindekilere bişey olmamasına sewinirdi ilk ama sonra arabaya üzülürdü, sen dünya malı dünyada kalır felsefesindesin :icon_tup:
çok geçmiş olsun sizde bişey olmaması sevindirici ALLAH beterinden korusun.
Geçmiş olsun muştu abi allah beterinden korusun. Sonuçta cana gelmemiş mala gelmiş. Herşeyde bi hayır vardır abi. Biri gider biri gelir abi :)
gecmıs olsun:(
Geçmiş olsun ..
Geçmiş olsun. Akıl felanda vermem. Kaza bu olur. Ama sigortasız muaynesiz ruhsatsız trafikte dolaşmak haklı iken haksız yapıyor işte böyle. :(
büyük geçmiş olsun 2nizede bişi olmaması sevindirici ama araba nazara geldi yazık oldu beeeeee
oo cok buyuk gecmıs olsun ya :(
Cana gelecegıne mala gelsın napalım ..Arabanın yedek parcası varda insanın yok.
offf büyük geçmiş olsun.inş size bişe olmamıştır.verilmiş sadakanız varmış.küçükte olsa bi kan akıtın bence.
vay be gitti güzelim 200 slx.geçmiş olsun herkese
Çok geçmiş olsun sende birşey yok önemli olan o..
Oo nolmuş ya:( Cok gecmiş olsun :( :(
Burada bi Devil Z hissettim kendini bariyerlere atan Nissan falan :D
http://i109.photobucket.com/albums/n...nimeDevilZ.jpg
Geçmiş olsun bu arada sizde bir şey olmaması sevindirici. En azından motor şasi falan sağlam elbet s13 e falan koymak isteyen olur :rolleyes: :)
abilerim çok geçmiş olsun size birşey olmamış olması cok sevindirici geçmiş olsun...
cok cok geçmiş olsun nazara geldi walla
Büyük geçmiş olsun. Allaha şükür sizde bişey yokmuş.
çok geçmiş olsunn
çok geçmiş olsun.