size bir şey olmaması sevindirici tekrar geçmiş olsun..
Printable View
size bir şey olmaması sevindirici tekrar geçmiş olsun..
geçmiş olsun ama keşke emniyet kemeri taksaydınız özellikle otoyollarda can kurtarır
kader utansın :(
eyvallah gardaşşş
kim la o artizz ne ararr baazarrda :eek:
morukçum sizlere birşey olmadı ya Koyver gitsin :icon_tup:
hauhauhauhaua valla bu adamdan herşey beklenir :D
Bu arada çok çok sağolsun abilerim kardeşlerim Allah razı olsun Ersin ve Erayın burunları kanamadan bu arabadan çıkmaları tabiki bizi çok mutlu etti
arabaya gelince Yapacak birşey yok Allah daha beterinden korusun sakınsın çok fazla önemsemiyorum artık
Bu kadar cünüplükten sonra bana doğal geliyor dediğim gibi Allah daha kötülerinden korusun bizleri
Gercekten Allah korudu, gecmis olsun kardesim ;)
Nazara geldi SX :D
Geçmiş olsun kimseye bişey olmaması sevindirici..
Tekrar geçmiş olsun beyler
kaderimse düzülmek neye yarar üzülmek hacı :D :D :D
Allah sizleride beterinden korusun beyler bu arada yorumların bir kısmına bakıyorumda
bu kaza E6 da dümdüz otobanda oldu bir kamyonun sıkıştırması sonucu arka çamurlukta kamyonun lastiklerinin bijon izlerini görebilirsiniz adamların hızı 80-90 km civarlarında
neyse dediğim gibi İkisininde canı sağolsun ;)
çok geçmiş olsun size bişey olmamıs ya gerisi bos mustu abi cok geçmiş olsun
Cümleten geçmiş olsun. Eray 10 numara foto yapmışsın çok beğendim. Arabada gözü olan çoktu gözleri çıksın artık ne diyelim.
Gecmiş olsn tekrar allah korumus
Bu arada eray crash testçi oldu artk Sx test etti onayladi saglam arabaymiş
kanka kac yildiz verdn :D
geçmiş olsun allahtan sizlere bişey olmamış
Çok geçmiş olsun
eğer kamyon suçluysa kamyonun sigortasının ödemesi lazım hasarı abi ?
cok gecmıs olsun cok uzuldum gercekten mustu abı eray abı...:(
geçmiş olsun çok itinalı bi takla atmış eray arkadaşımız bravo kendisine:D
muştu ben senin yerinde olsam araba falan almam:D
Eray sen tavlada da zarları böyle takla attırıodun, 3 kere dönüyordu havada yere yine ALTI ayak üstüne düşüyordu hehehe :)
Çok geçmiş olsun, cidden itinalı bir takla olmuş.
Kaza raporuna göre inşallah kamyonun sigortadan hasar karşılanır, manevi olarak bir problem yok anlaşılan, maddi olarakta olmaz inşallah...
Allah daha beterinden korusun...
muştu E30 Project loaded :D
Geçmiş olsun, cana birşey gelmedikten sonra mal çalışarak yerine konur... ama muştu'nun son dönemlerdeki otomobilden yana olan şanssızlığı tarih kitaplarında yerini alacak...
Erayım Allah seni ve arkadaşını korumuş gerçekten ucuz atlatmışsın. Valla fotoları görünce yaralı falan var diye düşündüm ama size birşey olmaması çok sevindirici. Mustu sanada ayrıyeten geçmiş olsun şu araba derdin harbi cünüplüğe döndü :) kanka bi hamamda kırklanmak farz gibi geldi :)
Eray tekrar geçmiş olsun, Mustu Allah sana daha iyilerini nasip etsin.
Allah razı olsun kankacım ama bu olaydan sonra sanırım daha bu tarz bir araç alıp binmem ;)
bu kaçıncı uyarıdır bilmiyorum ama artık 4 kapı usturuplu birşey alma el etek çekme vaktidir.
Abicim Çok Üzüldüm Yaa Çok Geçmiş olsn :(
abi buyuk geçmiş olsun ....nazar degdi arabana sanırım...
Allah korumuş araçtakileri geçmiş olsun...Üzücü ama yapcak bişey yok tabiki metal parçası canınıza bişey olmamaış önemli olan o.
mustu artık bi 4 kapı STi evo felan alısın :D
çok geçmiş olsun hepinize, deve kesmenin zamanı gelmiş mustu abi :D bi de ikinci fotodaki su şişelerinin hepsi sizin arabadan mı çıkmış :D
yok kankacım büyük geniş konforlu 4 kapı bakıyorum artıkın :D
faruk o şişelerin hepsi bir önceki günden şehitlik buluşmasından kalma gülüm :)
kesin nazara geldi büyük geçmiş olsun..
tuner faruk'un sattığı mersoya baksana davşanım çiçek gibi
abi senin kaderin 4 kapı bi subaruda deişicek diyorum okadar
geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın
geçmiş olsun mala gelmesin araba bulunur ama cana gelmesin. nasıl oldu?
Çok geçmiş olsun...
Allah razı olsun beyler,
Ahmet abi çevreyolunda 80-90 km hızla giderken sağ şeritten giden kamyon bunların önüne çıkmış araba sollamak için sunlarda kendini bi sol şeride atmış bakıyolar ordada kamyon var aradan geçeriz diye hesap ediyolar o ara birazda tereddütte kalmış eray sonuçta girmiş sağ taraftaki kamyonun ön jantları bijonları bizim sağ çamurluktan girmiş bunlar önce biraz dönmüş sonrada ters dönmüş abi