dostum boyle yerlı satıcı varken yabancı her zaman kazanır :(
Printable View
foto makinası aldıgımda bende cok sorun yasamıstım teknosa ile..
electro world varken teknosa nın yanından bile geçmem
teknosadan bundan 4 5 yıl evvel telefon almaya kalkmıştım mecidiyeköy profilo bayisinden... modeli bile aklımda değil ama personelin telefonun kutusunu bana getirip kutu açıldıktan sonra iadesi yok diyip üstüne garip bir yapıştırma koyup bu yapıştırma zarar gördüğü anda mal geri iade edilemez demesi beni kıllandırdı ve üstündede yazıyordu bu saçmalık önce okdir telefonu istiyordum diyip çıkarken salak personel resmen önümde o iade edilmez yapışkanını bıçakla kesip telefonu iade edemezsin bundan sonra demesinin ardından ben orda yaygarayı kopardım kasada daha fişi suratlarına fırlatıp baya bir saymıştım baya yaygara çıkmıştı bunlardan telefonu alıp yarın görüşeceğiz sen neyi iade almıyorsun diye.... ertesi gün o zamanlar adanada çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı müffettiş olan amcamı aradım ve olayı izah ettim kutununda fotolarını çekip gönderidm ona delil niyetine sonra teknosa ardından Mecidiyeköy arandı... yarım saat sonra bir telefonla müdür beni yarım saat sonra arayıp para iadesi yapacaz bayimize gelin beyefendi dedi bir gittim herifler nasılda yalaka olmuşlar paramı iade alıp aynı telefonu başka yerden aldım.... o yaptıklar terbiyesizlikten sonra daha hayatda tekno saya girmedim...
teknosa çok şımardı .fiatlarıda okadar uygun değil zaten.ondan daha iyi teknoloji market çoğaldı artık .terbiyesiz bunlar..
Teknosa çoğu şeyde piyasanın en pahalısı
dun aksam ıtıbarı ile servis gelip ücretsiz kurulum yaptı ama bi daha teknosamı allah korusun zor da olsa sorun cözüldü
ilginç.. ben daha 1-2 ay önce lg lcd tv aldım teknosadan, ertesi sabah getirip monte ettiler duvara monte ayağı ile birlikte ücretsiz olarak.. toshiba mı ücretliymiş sadece
abi tercihim herzaman saturn oldu açılalı açıllaı meriamarkt da bazena cayip işler yapıyor hatta fena halde dertliyim 7500tl olan ledli tv son 5 tane die beylikdüzünde 5500 satıyorlar 54 inc 2 adet 3d gozlukle beraber gözlüğün tanesi 300 tl oturun hesabı siz yapın? teknosadan soğuyalı çok oldu saçma sapan taktikleri var