o paralara ne araclar var arkadaslar bırakın böyle içi dısı bos aracları top vursa göcüyo sagı solu biraz arastırın modeli düşük kmsi düşük araclar bakın satılması kolay albealara bile artık taksi cıkmsı gözüyle bakıyorlar
Printable View
o paralara ne araclar var arkadaslar bırakın böyle içi dısı bos aracları top vursa göcüyo sagı solu biraz arastırın modeli düşük kmsi düşük araclar bakın satılması kolay albealara bile artık taksi cıkmsı gözüyle bakıyorlar
İyi diosun güzel diosunda bi firma 19,000TL'ye araç satıp o araçta klima yok, o yok bu yok, üstüne üstlük otomatik cam koymuyorsa tükürürüm ben o araca valla :D
aracı bayan kullanıcakmış o sebepten Fiat almasınlar dedim.Nissan Micra ideal d,ye tahmin ediorum yakıt açısından şirinlik açısından en azından ABS var araçta :D
1.3-1.5 dizeller dururken, neden 1.2 benzinli ?
kimse dememiş ben diyeyim. bayan araı amt colt cz3'tür. şehiriçi normal kullanım 7lt uzun yolda 5.5lt hayal değil. 1.3 95hp motoru 6 vitesi ile hem ekonomi hemde performans var. euroncap'ten 4 yıldız aldığı araç 2 havayastıklı modeli cz3'te 4 havayastığı mevcut. alındığı zamn satılmasına sonra tekrar yeni araç bakılmasına gerek duyulmaz. otomatik kilması iyi aacın performansını hemen hemen hiç etkilemiyor. bakımları 15000km de bir 120bin km'ye kadar olan bakımlarında en fazla 350 lira yetkili serviste bakıma giriliyor. fren balataları dışarıda 100 lira. sorunsuzluk bakımından ADAC tarafından iki kere altın direksiyon ödülü aldı.
piyasası yavaş değil araç temiz olduğu sürece ve mantıklı fiyatlar istendiği sürece 3 gün içinde satılabiliyor birebir yaşadık bunu.
99bin kmde aldığım aracım 120bin km'de olduğu için sorunsuzluk bakımından ben kefilim.
http://www.techturkey.com/forum/videolar/50553-duvarda_palio.html videoya bi bak istersen
Birileri takip mesafesinden bahsetmişte :D
Komik olmayın ya; takip mesafesi yaptığın hızın yarısı kadar metreyi iki araç arası mesafe bırakmatır. Yani 100km ile giderken öndeki araçtan 50m geride gelmektir. Bu arabanında 100-0 km fren mesafesi 45m olsa çarpma imkanın yok zaten. Kime ne gibi bir ders vermeye çalışıorsunuz ;) Fred Çakmaktaş ayakları araba altından çıkarsa bile durur alla alla
bmw den inip ona bin :D insan geröekten korkuyor 2004 üne bindim. nutkum tutuldu ne dicemi şaşırdım o derece
konu sahibi arkdaş.
bayan kullanıcak yanında olmucam demişin yani 2.el bozulur yolda kalır demek istedin
piyasada kendini belli etmiş bayan araçları var granti kapsamında az km li bişeyler bakın bulurmusun o bütçeyle bilmiyorumda
yaris-micra benim tavsiyem özelikle otomatik yaris çok çekici geliyor bi yakınıma aldık ben memlunum o aracı aldırdığım için.( fiyatın göz önüne alınarak en iyi seçimler bunlar diyorum yoksa seçenek gırlaaa) only Alman:icon_tup:
Favorilerime ekliydi.Sahibinden dışı sattı bilgisi var. 1,2 clio otantik iş yerinden arkadaşımın aracı.Bir çok kez kullandım. 1,2lt bir araç nasıl gitmesi gerekiyorsa öyle gidiyor bence.Ani deparları yok yakıtı düşük.Evet kuvvetli bir araca kıyasla gitmiyor:)
kaçtır söylüyorum TT camiası aldığı otomobil ile wrc kasıyor direk
1.2 ile wrc yemi gidilir :p
Bayan kullanacakmış 1000kilo araba niye gitmesin ki?
2.eli hızlı olsun istiyorsanız dizel alın.
abi niye korkuyorsun anlamadi ben hadi en kötüsünden bi örnek sana
bakımsızmı bakımsız bi focus vardı dizel 06 ghia 103.000kmde alındığında çat çat ses yapıyordu egzantrik sesi olduu belliydi. 500 lira kaçırıp çiçek yapıldı yaklaşık sorunsuz 115.000km ye kadar kullanıldı ve yeni sahibiyle buluşturuldu :)
107 ler çok ufak ama inanılmaz bi yakıt sistemi var.
20 litre alıp 100km gittikten sonra depoda 25 litre yakıt çıkabiliyor o derece yani ;)