:D aynen polısın yakaladıgı gun, gıseden gecerken adama sordum ya abı hayırdır bu trafık ne dıye adamda kaza var demıstı ama ıcınden ( gıtte gor ebenın a. der gıbıydı) :D ılerde polıs yolu kapatmıs bızı arayıo:D
Printable View
şimdi elimizde olan bittikçe nakit gişelerinden yükleme yaptıgımız kgs ler ne olucak her yükleme için fsm karayolları büroyamı gideceğiz ordaki yoğunlugu kim yönlendirecek ziraat bankası boğaziçi köprüsünde kgs kart ücreti 3 tl alıyor normal şubelerde yok bu geçirmasyonu kim önleyecek heryerden kakalıyorlar hayırlısı olsun..
ben her gişeden geçişimde sayıyorum, 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + 2.5TL + .......
en küçüğünden alınan en küçük mebla misal
arkadaslar ben yurdisindan gelicem, daha önce parasini verip geciyorduk simdi nasil olcak ? bende kart filan yok, istanbuldan saat kacta gecerim belli degil. ya gece 2-3 gibi girersem nerden bulucam o karti? bu ne sacma sabapan is olmus bögle.
Valla imkanı olan direk ogs'ye geçsin zaten boşuna uğraşmasın kgs ile büyük konfor..Ogs'nin pili bitince anladım milletin çektiği derdi :)
ben ıstanbula glıyrum hep kgs m yok napcam resılmı olcam bole mantıkmı var ya yurtdısından gelen adam napcak sacmlıga bak
köprüler kıyamet gibi paracık bırakıyor az meblalar değil...
İstanbul'daki Boğaziçi Köprüsü, açıldığı 29 Ekim 1973 tarihinden bu yana 980 milyon dolar gelir elde etti.
http://www.yapi.com.tr/Haberler/boga...adi_29876.html
bunlar güzel gelirler yani devlet bunları sütlacın üstüne fındık serpme olarak görür :D:D
fındıktanda vazgeçemez dadı gider :D
nakit geçiş diye birşey kalmadı zannedersem hiç rastlamadım otobanlardaki gişelerdede