benden kesmemişler, iyi müşteriyim demekki :D
Printable View
benden kesmemişler, iyi müşteriyim demekki :D
öğrenci olmak burda güzel sanirim bizden kesmiyorlar :D
Yapi kredi hesap isletim ucreti olarak 6 ayda 1 30 tl dolar hesabindanda yanlis hatirlamiyorsam $16 kesiyor...Az kavga etmemistim gerizekalilarla.
akbankda kesiyor nasıl kesmez ?
Ayrıca bu bankaya daha önce ödediğim kredi kartı borcunu bozuk olmadıgı için 15 lira fazla yatırdım daha sonra çekemedim,hesaba havale olması için bankadaki çakallar bir işlem yapamadıklarını söyledi telefon bankacılığı ile görüşmeniz gerekir dedi telefon ettim sence telefonda biri baglanacak diye ne kadar beklemişimdir ? tahmin bile edemezsin 1 saat 4 dakika ;)Tekrar hesabımı iptal etmek için gittigimdede şube bana artı paranızı kapatmanız gerekir o işlemide burdan yapamıyoruz bilecik bozüyük şubesinden yapmanız gerekiyor dedi dilekçe yazdırdılar yarın onay gelir dediler bir daha gittim veznedeki arkadaş ne dese iyi ,bu hesabınızı burdanda kapatabilirdiniz neden dilekçe yazdınız dedi sinir harbine döndü olay hesabımı kapattığımı zannederken hesabınızda 15 lira fazla para var onu almanız için telefon şubesinden halletmeniz gerekiyor diyince bittigim andı ,lanet olsun kardeşim alın o para sizin olsun akbank'ın o paraya benden çok ihtiyacı yok istemiyorum yeterki sizden kurtulayım dedim kadın beyfendi sakin olun diyor ne sakini dedim 2 3 gündür hesabımı kapatmaya çalışıyorum merdaneli çamaşır makinaası ettiniz beni kesin hesabımı ALLAH belasını versin akbanknında hesabınında dedim ,uzun zamandır hiç bu kadar sinir olmamıştım yemin ederim hesabı kapattırdım ama gel sen bana sor 3 günümü aldı.
Bu banka soyanların çogu o bankada hesabını iptal edemeyenlerdir herhalde :):D
Hesaplarını sürekli kontrol altında tutun ayrıca kredi kart işletim ücretinide istedikleri zaman kartı iptal edecegim demeniz yeterli geri ödüyoruz siz iyi bir kullanıcısınız diyorlar,AKLINIZDA olsun .
Atm den yaparsan o işlemi 3 tl kesiyorlar netden yaparsan 1 lira bankadan yaparsan 27 liradan başlıyor.
Yanlız şöyle bir durumda var eğer bankaya yatıran başka biriyse yada çekecek olan başka biriyse o zaman 27 lira kesiliyor hem kendiniz yatırıp kendiniz çekerseniz ücret almıyorlar.
Baba en güzeli bu hırsızlara bulaşmamak:icon_tup: