3G ve 3GS'lerde yeni programı kuran oldumu???
menüler çok gelişmiş program 10 numara ama yavaşlık takılma yaşayan oldumu?
3GS çok daha hızlanıyor ama 3g'de durum nedir bilmiyorum.
3G ve 3GS'lerde yeni programı kuran oldumu???
menüler çok gelişmiş program 10 numara ama yavaşlık takılma yaşayan oldumu?
3GS çok daha hızlanıyor ama 3g'de durum nedir bilmiyorum.
hangi siteden kurdun apple ın sitede hala coming soon yazıyor beta versiyonu sendeki heralde link atabilirmisin
3,1,3 kullanıyorumm guzel yanı 4 cıktıysa eger 2 ay sonra kurarım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Os4 3g lerde kisitli olcakmis bizim islemcimiz yetersiz gelicekmis ama gs ler tam olarak calistirabilicekmis muhtemelen 3g ler biraz yavas kalabilir su anda bile gs ile cok fark var hiz olarak
artık 3g 3gs de falan multitasking olucakmı yani
bide şu flash olayını çözseler harbiden ayfon alıcam![]()
yaa ben kurdum gayet hoşuma gitti. güzel özellikleri var mesela artık hem 3G hemde Edge'ida kapatabiliyorsunuz. masaüstü resminizi ister tuş kilidinde ister ana ekranda isterseniz her ikisinde kullanabileceğiniz söyleniyor ancak ben ayarlayamadım![]()
bu sürümü kuran başkası varmı acaba???
ben yükledim ama denemedim nası olcak![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
apple'ın ilk çıkardığı software'ler asla hemen yüklenmez, 20 gün beklenir, update çıkar öyle yüklenireski bir macintosh kullanıcısından nacizane tavsiye olarak alın, macbook'u elinde patlayanlar oldu zamanında
![]()
3GS 'e yükledim gayet hızlı ve sorunsuz. Yeni özellikler çok hoş.
Özelliklerden bazıları;
-Menüde klasörler oluşturabilme,
-Arka plan resmini menülerde de kullanabilme,
-Resim çekme modunda zoom yapabilme
-Kamera çekim modunda netleme yapabilme
-Resim galerisi bölümünde "Yerler" özelliği
-Yerler'e tıklandığında harita üzerinde resimlerin gösterilmesi (resmi nerede çektiyseniz orada çıkıyor)
-En güzeli birden fazla programı aynı anda çalıştırabilme Artık MSN açıkken başka programa geçtiğinizde yada menüye döndüğünüzde msn den düşmüyorsunuz.
Sımdı itunes a bagladım ve Download uyarısı verdı..
Simdi yeni evrsiyonu yukluorum bakalım ne cıkıcak...
KA Style
bende yuklemek istiyorm ama 6aydir topladgm tum programlar gitcek hemde 3g de birden fazla program caliştirmiycakms sanirm o programida kullanamadktan sora bi manasi yok gibi.
3gs e yükledim, kesinlikle mükemmel. inanılmaz hızlandı. programlarda gitmiyo. tavsiye ederim şiddetle. (3g lerde kasıntı yapabiliyomuş diye duydum, 3gs lere kesinlikle tavsiye ederim.)
hocu valla bugune kadar hep senin dediğin gibi bekledim ama bu sefer dayanamadım, çok heycanlandım ve çıkar çıkmaz yükledim. bu sefer bi sıkıntı olmıycak gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)