bu ikisi arasında acık ara focus olur ama kasa durumu var onun için astra diyorum:)
Printable View
bu ikisi arasında acık ara focus olur ama kasa durumu var onun için astra diyorum:)
Aynen katılıyorum..Corolla çok güzel bi seçim olur fakat otomatik şanzımandan uzak durulduğu takdirde bizim sitede bi komşumuz yanlış hatırlamıyorsam 45 bin kmde yaklaşık 3 defa debriyaj değiştirmek zorunda kaldı.Toyotaya açtığı davayı kazanarak aracı geri vermeyi başardı :)
buda haberi
http://www.ttkd.org.tr/ayipli_toyota...cikarttik.html
sedan alıcaksan fokus almıcaksın o seçeneği eliyoruz. HB fokus olursa olur. hb olursa focus olsun
sedan focus olmaz. korolla alalım dizel 27-30 liraya çiceğim bebeğim bulunur.
grisinden alın
vay be arkadaş 14 yıldır aılemde 8 toyota var ne problemlerı varmıs...,
boş beleş atıp tutmayın sen gazete okuya okuya tutulmussun...
bu kadarda desteksız sallanmaz gerı cagrılırsın vs dıye vallahı bu kadar atılmaz!
Ben Yıllardır Ne Cagrıldım Nede Yolda Kaldım...
110luk focus tdci diyorum bende..
Astra saçma sapan pahalı, corollo güzel araba ama focustaki motor bence çok çok daha iyi.. Dizeldeki en önemli şeyin hacim oldugunu düşünürsek ;)
İkisi arasında Corolla bence.. Ama imkan varsa Astra kesinlikle..
focus bence. nedeni yol tutuş, güçlü motoru ve alman oluşu.
Al Corollayı Yağını Suyunu Koy Yetkili Serviste Bakımlarını Yaptır..500.bin devam et :D
Dayım corolla aldı sıfır 1.4 Dizel full model. Yakıtından çok memnun 0.150-160 arası yakıyor diyor ama 47 000 verilecek araba değil bence diyor.
Yazmak için yazma iyice bir oku ondan sonra yaz ben eski kasalarında problem var dedim mi?Yeni kasalarında problem var eniştemin şirket araçları corolla dizel hepsi çağırıldı gaz pedalı takılı kalması frenler direksiyon kutusu vs vs.