bugun gordum aracııı radar hondanın orda arka kapıdan yenı acılan pıste gırıs yapıyordu :D s63 amg makına 3 kısılerdı hatta :D
Printable View
bugun gordum aracııı radar hondanın orda arka kapıdan yenı acılan pıste gırıs yapıyordu :D s63 amg makına 3 kısılerdı hatta :D
arabanın arkasında S500 yazıyo ama
oglum radarın ordan gırıs yaptıı s2000 olan melıh vardı yanımda muhabbet edıyorduk geldı manevra yaptı hatta melıh dedı bu arabayla ınsaat alanına gırılırmı dedı yazık falan dedı ve pıstte gırdıler
Öz amcam Ankara'da mütaahit ve s500 kullanıyor. Plakayı hatırlamıyorum ama inşallah o değildir.
Gökten S yağıyor. :D
O jantları AMG serisine takamazsınız kalperleri sığmaz. Bu araç yurdum S'i.b:cool:
ee yuhh bee, geçmiş olsun iki tarafada
hahahah süper ya.... fazla güvenmiyeceksin altındakine :D herhalde 250 270 giderken frene asılmıştır baktı pist bitti pisttden çıktı hahahah tam türkiye işi olmuş :D :D
ahaha boyle bır sey ancak TR de olurdu oda oldu :D:D:D
Arac bi yakinimizin ibree 280deymis ve kasko yok
kadran 280 de olduğuna gore melih abi bu senın s63 müş :)
edit@ pardon ya daha dikkatli baktımda araç amg değil aynen s500 eee peki 280 de ne işi varmış limitör iptali mi yapmışlar ki ??
mındar etmişler ortalığı
böyle araca kaskosuz binmek enteresan
Hicbi arabasinda kasko yok ayrica soforu affetmis:)
hergün o yoldan geçiyordum talihli bende olabilirdim çok kötü olmus bu arada
adam pisti deniyormus bizlerde izmit açılsın diye uraşuıyoz :) yanı başımızda pist varmıs
almanlar bizim patronu kazıklamışlar o zaman bizimkindede var s500 4 matik 265 km yi geçmiyor ya biraz kuru sıkı yada başka birşey bilmiyorum bir de o aracın fren tertibatını ben hiç bir araçta görmedim 5500 cc 388 bg yaklaşık 2 ton aracı ben 255kmlerde iken ferne bastığım da beni koltuktan çıkarıcakmış gibi oluyor o yüzden bu arkadaşlar da başka bi olay var frenle alakalı birşey değil hemde s500 265 km yi geçmez fabrika çıkış limitör var araçta kimsenin g...ü yemez limitörü iptal etmeye garantiden çıkıcak die :icon_tup: