bu aracın sahibi belkide buraya üyedir değildir bilemem...
bu arac hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim...
bir sürü sorunsal açılıyor ama af edin biraz aciliyeti var...
124.000 km de 15.499 TL istenmekte 300 hp deniyor ?
bu aracın sahibi belkide buraya üyedir değildir bilemem...
bu arac hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim...
bir sürü sorunsal açılıyor ama af edin biraz aciliyeti var...
124.000 km de 15.499 TL istenmekte 300 hp deniyor ?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
fotoğraflardan yorgun duruyor
bunun yanıda 15 liraya düzgün stock 106 satılıyorken turbolu ve düzgünün 15 lira olması mantığıma ters geldi (aciliyet vs. yoksa tabi)
konuştum kendisini araçdaki specler hakkında bilgisi olmadığını yapan arkadaşın telini verdi.
arayıp görüşmedim...
Dr.ECU
www.honda-tech.com
arkadaşLAr önceLikLe araç 98 modeL oLup modeLinin en fuLüdür profesyoneL biçimde TURBOLanmışTır 2008-2009 körfez drag şampiyonudur kupaLArı mevcuttur ayrıntıLara hç qerek yok prof bir şekiLde hazırLanmışTır finaL kaLkışıda MANTAR AB 2181 Turbo WTecLe kaLkmıştır ve şampiyon oLmuşTur.AB 2181 i biLen biLir(öLücüLer ve gaLericiLer kesinLikLe aramasın şu kadar weriim wer arabayı dien arkadaşLAr gitsin o kadarLık araba aLsınLAr) arabada şu warmı bu warmı die sormayın turboya dair ne istenirse hepsi war .araçta müzik tesisatı mevcuttur Takas oLur ama kafama yatan araçLarLa oLur takas fiyaTım bu değiLdir(18.000 tL) aracı saTma sebebim sadece aiLevi nedenLerden doLayı erken öLmek isTeyen warsa eLini çabuk TuTsun:=) aLan arkadaşa şimdiden hayırLı oLsun. araç orj kiLometresindedir (fiyatın düşük olması kimsede şüphe uyandırmasın sadece ve sadece ailevi nedenlerden doLayı!!!! boş fiyatına turßo GTİ daha ne oLsun) tamponlar boyanmıştır sigorta muayene tamdır hiç bir eksiği yoktur........
BüTün bakımLarı yapıLmışTır
diğer bilgileriii de budur ?
Dr.ECU
Araç çok uzun zamandır satılık bildiğim kadarıyla eski tarihlerde dereceleri de var...
Eğer el değiştirmediyse ve kaza yapmadıysa boya filan da çok yok bi kaç parça diye hatırlıyorum...
Uzun zamandırda aynı kişide ve birara fiyatı 13500 yada 14500 olarak düşürülmüştü...
Sadece hatırladıklarım bunlar yanlışlık varsa affola...
araç 1.0 barda yürümekteymiş...
bilemiyorum takas geldi bir araca bakmaya değermi yoksa vakit kaybımı onu anlamak istiyorum ...
Dr.ECU
bursa da xpload garajda cem ve şükrü yapmıştı aracı, garajda görmüştüm makinayı düşük viteste sıkmaktan aks kesmişti. 3 te anca yürürmüş, cemle başka bir anım oldugundan dolayı sürdügü araçlara binmiyorum o nedenle denedinmi dersen denemedim.
baya para harcamıştı sahibi makina ozaman doluydu onu iyi biliyorum, ancak yaklaşık 8 ay önceydi benim gördügüm, şimdi nedir durumu bilinmem, ama yazılan gibi düzgün 106 lara 18 19 yazıyorlar. bunda bu kadar malzeme ve güç varken eder sanırsam![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)