Valla erinde olsam direk çakarım 7'yi..
Şu ana kadar gördügüm en iyi işletim sistemi diyebilirim
Printable View
Valla erinde olsam direk çakarım 7'yi..
Şu ana kadar gördügüm en iyi işletim sistemi diyebilirim
xp de kasan makınam vıstada oluydu 7 de super su an
garantiyle ilgili sıkıntı yaşamazsın ama win7 yi tavsiye ederim gerçekten performans olarak çok çok iyi
eğer xp istiyorsanda sata driverleri eklenmiş vi xp cd si ile kurulum yapman gerekebilir kullandığın modele gore
webde xp driverleri yoksa once everest programı ile donanım raporu alıp parçalara gore aratabilirsin ;)
XP cok eskidi bence WIN7 kurun ;)
Performans olarak fazla yormaz XPye göre cok üstün, Vistadan cok daha sorunsuz ve basarılıdır ;)
tesekkurler arkadaslar:icon_tup:
win 7 yi indirmeye basladım bakalım biterse bugun yarın kurarım
bende yeni aldığım laptoplarda ilk işim direk vistayı silip XP kurmak olurdu . en son aldığımda 7 vardı dur bi bakim nasıl birşeymiş dedim ve kaldı Vista nın görselliği XP nin performansı çok iyi bu sefer adam gibi yapmışlar
insallah 7 de sorun olmaz kurabiliriz.
Yıllarca xp kullandım,vista da kullandım(kesinlikle berbat) ve şimdi yeni laptopta windows7 kullanıyorum.. Win7 ≥ Xp > Vista :D
Win7 yi kurunca driver yüklemeye gerek yok denilmişte, sıfır laptopta driver cd si var,ve ben kurdum:soru:
xp den ziyade hem görsellik hemde performans açısından win7 tavsiye ederim .. driver konusunda aynı sürümün vista driverini kurman yeterli .. birebir uyumlu olarak çalışıyor ..
mesela 64 bit win 7 için 64 bit vista driveri kurman yeter ..
32 bit win 7 kuruyoruz suanda az kaldı biter.zaten direk yukseltme yaptık vista ustune kuruyoruz drıverlar kalıcak yani.bakalım bi sorunsuz kurulsun aksama yazarım performans farkını.
direk win 7 kur.. xp taze bitti.
7 yi kurdum suanda sorun yok bakalım biraz kullanıyım performans nasıl goruruz.
Keske komple format atıp win7 o sekilde kursaydınız, zaten driver kurman gerekmeyecekti tüm driverları win7 kendi bulup kuruyor.
biz ustune kurduk ama genis bir zamanda tekrar formatlayıp kurabilirim.
suan icin vistaya gore acılıs surem 15-20 sn farketti.
açılış suresine çok fazla takılmayın
tamamen urundeki konfigrasyona gore değişir
ozellikle usb si fazla bluetoot hdmi vs vs çok ozellikli laptoplar daha geç açılır
onemli olan sistemin açıldıktan sonraki işlem performansı ;)