s3 çok konforlu bir eğer bakımını zamanında yaprsan problem cıkarmaz
birde s3 80 km hıza kadar dört çeker ondan sonra 2 çeker dönüyor
ama istersen sürekli 4 çeker yapabilirsin
sadece haldex si değiştirerek
Printable View
s3 çok konforlu bir eğer bakımını zamanında yaprsan problem cıkarmaz
birde s3 80 km hıza kadar dört çeker ondan sonra 2 çeker dönüyor
ama istersen sürekli 4 çeker yapabilirsin
sadece haldex si değiştirerek
lacivert s3 temiz olduğunu hatırlıyorum (bostancıda bir galeride idi)
o renkten fazla yok
yinede baktırmakta fayda var
bide kırmızı var paşaoğlunu önünde fotoları felan var oda güzel gibi duruyo
kaputta, sol çamurlukta,ön ve arka tamponda lokal boya var değişen parçası yokmuş
arac 1-1.5 sene evvel 80k deyken alınmış ondan evvelde 1 seneye yakın satılmayı beklemiş.
S3 parası üstüne 4 5 lira daha koysun 2006 2007 a3 alırsın tertemiz.
Hmmm gazlamaya araç bakılıyorsa subaru alsın ceconun arabasını alsın 1999 galiba üstünede kalan parayı masraf yapsın al sana 500 hp 4*4 araç ve doğuştan yarışcı + konforu vs.vs.
veya 98 temiz ötesi alsın bi vti turbolasın yıkılsın ortalık.
bende ikiside mevcuttu no prob.
neyse abı konuya dvm edelım musadenızle
başka bilgileri fikirleri yorumları olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevınırım
[QUOTE=Xenomorph;1536443]nerden ogrendınız acaba :D cıdden merak ettım sahıbıyle konustum boyaların nerde oldugunu bılmıyor km orjınal dıyor
aracın şu andaki sahibi mücahitle konuştum kendisini tanırım o söyledi lokal boya olduğunu yoksa nerden bileceğimki...:)
bu arac sinan dayken de cok temizdi gercekten
O yillarda uretilen audilerin hatta tum vaglarin klasik sorunlari gostergede piksel sorunu konsol soyulmalari ve sunroof mekanizmasi sorunu.( 2 audi + 1 vw tecrubesi )Bunun haricinde motor ile ilgili tek birsey duymadim...Alinip yazilim + o bu ivir zivir seyler ile 300e yakin guc alabilirsin..Yakiti sorun olabilir...Benim sadece yazilimli 1.8 TQ gazlayinca fena yakiyor.En son Tr de iken arada sirada gazlamama ragmen 1 ayda 2bin tl benzine bayilmistim :(