|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar Creative ZEN 4GB mediaplayer'da videoklip,film v.s izleyebilen var mı acaba?Hafıza kartına attığım videoları(kısa videolar,videoklip) kendi içinde ki demo olan videolarla aynı formatta (avi.) attığım halde video biçimi desteklenemiyor diye yazı çıkıyor,kullanan var mı aranızda?Ya da videoları Zen'e uyumlu hale getirebilecek çevirici program tavsiye edebilecek..
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Compact
|
bende cok ugrastım zmnında ama sonunda basarmıstım. formatın yanında boyut ve fpsninde uyması gerekiyor Desteklediği Video Formatları: MJPEG, WMV9, MPEG4-SP3, DivX3 4/5 ve XviD3 320 x 240 piksel 25 fps Xilisoft Video Converter öneririm cevirmek için bütün secenekleri belirleyebiliyorsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Programı indirdim ama pek çözemedim
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Compact
|
biraz karısıktır kurcalıyınca eminim çözersin bende aynısını demiştim ilk gördüğümde
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
bende daha farkli converter kullaniyorum cddeki kendi programindansa, atmak icin ama suan bakamiycam telefonfan girdigim icin bakamiyorum. Normal kendi programi cok yavas
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
3gp convert diye cep telefonlari için convert programi var basit ve harkulade kullanişli bir program fps ve görüntü ebatlarini kendin yapiyorsun
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |