ahtapot ispanya diyor ama bence ilk yarı0 ikinci yarı 1 olur ;)
Printable View
ahtapot ispanya diyor ama bence ilk yarı0 ikinci yarı 1 olur ;)
Bugune kadar yuksek yuzdeyle macları alt bıtmıs bu takımların alt gayet mantıklı ki zaten ispanya 1 gol attıktan sonra kapanıyor gol atması zorlasıyor. Ben fantezı yapıp ılk yarı 0 oynamayı dusunuyorum
almanyaya bassam mı direk :D
ben bastım :cool:
varı yoğu bastım almanyaya :D
müllerin olmaması gerçekten çok önemli bi kayıp ama disiplinli oyunlarından dolayı almanya'yı hem tebrik ediyorum hemde ispanya almanya maçına alt almanya diyorum.
ben şimdi almanyaya oynadımya arjantine 4 çakan almanya ispanyadan 4 yer :D
aklı olan üst oynasın bu maça ahahaha
İSPANYA diyorum ben bu sefer.
Müller olayı kafayı karıştırdı.
Dün almanya diyordum ama müller yoktu işin içinde napsak :D
Müller yok ama Cacau'da kötü topçu değil. Ben Almanya Banko diyorum. :)
2-2 bitip uzatmaya gidicek sanki :D
Avrupa şampiyonasındaki ispanya gibi tat vermiyor ama ispanya çıksın isterim
ispanya enteresandır bu dünya kupasında hep ite kaka geldi yarı finale...eleme gruplarındaki performansından fersah fersah uzaklar,ha elem grubundaki takımlarla dünya kupası atmosferine giren takımlar bir olmaz illaki ama ben almanya yı hem oyun disiplini,hem de mesut özil in ekstra katkılarından dolayı daha yakın görüyorum finale...
kupa başlamadan 3 favorim vardı,biri daha gruplarda elendi :) 2 si ise bu akşam karşılaşıyor...bu karşılaşmanın galibi muhtemelen kupanın da galibi olacaktır gibime geliyor...
inşallah yorumlarda yine ömer üründül olmaz :D ...
İlk yarı 0 ikinci yarı almanya -alt- dedik hayırlısı bakalm. Ya bu david villa'nın tipine benden başka gıcık olan varmı sinir oluyorum adama ya :D
100tl bastım 4-6 gole, bu maçta çok gol olur :D
olmazsa batak spec dewam :D