siteden apo nikli abimiz hidrafor vs tamir bakım işi yapıo sanırım o tarz seylerın alayını bılıodur bı konus ıstersenç..
siteden apo nikli abimiz hidrafor vs tamir bakım işi yapıo sanırım o tarz seylerın alayını bılıodur bı konus ıstersenç..
karaköyde çoğu firmanın toptancıları mevcut....
hayırlı olsun...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
tamam aklımda olsun saol.
saolsın allah razı olsun ok gun ıcınde rahatsız ederım ben senı
eyvallah combo saolsın. ozel msj ı aldım tesekkurler.
saolsın, tamam aklımda bulunsun kardesım sanada hayırlı ısler bol kazanclar.
saolasın luda tenku verı mac. ok bı yokla bakalım ne cıkıcak altından
teşekkurler. tamam bende bosnada oturuyorum zaten ugrarım bı yanına, nedır ne deıldır bı goruselım.
şimdilik bızde karakoyden alıyoruz ama bu ıste yenı oldugumuz ıcın fıyat aralıkları nedır ne deıldır bılmıyoruz, ucuz aldıgımızı sanıp keklenmeyelım dıye ugrasıyorum
sana zahmet alabılırmıyım numarayı.
saolasın sülücüm allah razı olsun. kanka sımdılık oralardan alısverıs yapıoz ama en ucuzunu en ıyısını kımden nerden alırım konu o
saolsın dostum cumlemıze ınsallah.
bı konusalım goruselım bakalım.
saolasın yıgıt.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Istanbuldasin ama nasil diyim simdi. Yurtdisinda olabilirim fakat , mobilyaciyim Denizli'de yapiyorduk bu isi kendi isimizdi.
Denizli'nin en buyuk ve bir cok bolge bayiligini bunyesinde bulunduran firmanin patronu sevdigim bir abim ve pederin yiyip ictigi kankasi ..
Eger ki olur bir goruselim der isen msn adresini veya telefonunu verebilirim..
Ona'da bahsedebilirim ve eger istersen zaten bende soylerim yakin arkadasiyim vasitasiyla yardimci olabilir..
Sen bilirsin?
Women are like Buddhist , They're worship ox.
bol kazançlar bence çok doğru bi seçim bizde 3 senedir erdekte bu işi yapıyoruz fakat ist.toptancılarıyla hiç çalışmıyoruz o açıdıdan sadece sormak istediklerin varsa teknik destek verebilirim.
Ufuk Hırdavat çekmeköy - alemdağda. hırdavat toptancısı benim bildiğim kadarıyla.
boya olarak şuan için polisan ile çalışıyoruz,daha iyi markalar var mı var tabiki dyo marshall filli boya gibi fakat bize ulaşım bakımından en yakın bayi olduğu için polisanı seçtik ve boyarıda gayet iyi en önemliside kar marjları diğer boyalrdan yüksek.
bağlantı içinde gidip ana bayii ile masaya oturup boyanızı satmak isteğinizi söyledikten sonra sıra bağlantı miktarına gelicek ve yüksek bağlantılarda iskontolar biraz daha fazla olucaktır.örnek veriyorum 8.ay sabit olmak üzere 20,000 tl bağlantı yaptığınızı varsayalım çekleri 3,000 tl gibi parçalara doğrayıp 8.aydan bir sonraki ay'a bi çek ve önceki ay'a bi çek gibi bağlantı miktarını tamamlayana kadar gider böle,ama bence boya firmanı iyi düşün çünkü en az para kazandıran ve en çok para tutan malzemelerden biri o yüzden ne kadar sürüm o kadar iyi demek.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
İstanbul piyasanı şuan hiç bilmediğim için kar marjları hakkında bişey diyemicem fakat ne kadar çok rekabet o kadar az kar demek bunu söylemeye gerek yok zaten, Bana sorarsan hiç çekinmeden öncelikle sana rakip gibi gözükmeyen işletmelere gidip gerekirse tanıdıklar vasıtasıyla fikir ve görüşlerini al derim ve bi şekilde araştırdığın markaların iskontolarını öğrenmeye çalış nakit olarak alıcaksanız bence normal iskontolar daha fazla almanız gerekir ve en azından olaya fransız kalmazsınız,eğer polisan almayı düşünrseniz her türlü konuda yardımcı olurum.msn ö.m atıyorum bu arada gerkli konuları ordan konuşuruz.
cecoo ALLAH utandırmasın hayırlı işler bol kazançlar...
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
sevgılı dostum öncelikle hayırlı olsun.. fiyat konusunda cok büyük rakamlar olmadıgı sürece ortama hemen hemen aynı olucaktık.. bilmiyorum işletmeni ne zaman kurdun ama zaten toptancılar satıcalar kendileri sana geliceklerdir cok uzun sürmez seni keşfetmeleri..boya satıcaksanda kaliteli boya olarak filli boya satmanı tavsiye ederim..pıyasa malı ucuz boya olarakta markasını bilmiyorum ama ürünleri cok fazla kullandıgım kartalda fabrika sı olan bir firma var onun ürünlerini satabilirsin.. yeri kartal köprüden sahile inen yol üzerinde karma kartingin karşısında.. hem fıyat olarak hem kalite olarak çok iyiler
plastik boruda bence kesinlikle hakan plastik sat hem ekonomik hem üstün kaliteli..
sarı mamüller ve batarya grubu icin perşenbe pazarı ve kasımpaşa taraflarını araştır..uygun firmalar var benim çalıstıgım firma iflas etti hem ekonomik hem kaliteli idi..
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)