fuata sormak lazım durumunu.en son bana 4 lıraya bırakıyordu sonradan bırısı ıle takasa gırdı motor ıle vs acayıp bır seyler oldu yani :)
Printable View
bahsi geçen araç sitenin üyesi steam e ait.aracın son hali pek iç açıcı deil.sonradan genişletilen çamurluklarda hafif eziklikler var ve ön yürüyeni geberik.1 seneden fazladır floryadaki polis okulunun ordaki sanayide yatıo.satılık mı deil mi bilgim yok.
tool amca eğer rx7 fc düşünürsen motoru bitik üzerinden sökülmüş halde satılık 1 tane var.fiyat 5000-5.500 arası fiyat çekio.adamlar motoru bittiği için daıtmışlar toplayamamışlar.şanzımanda onlarda. araba avcılar e5 üzerindeki özel bi serviste .
rx7 olsada binsek ama ona ciddi sermaye lazim :(
yaa onur patlat kafayı yap bir fc rotary hayat onda kardeşini dinlee birguna tmosferik sole 600 700 beygir bir rotary yapıcam demişti dersiniz :)
yesılkoyde sahılde var sıyah tertemz bı orta yaslı adam ındı muayyerdı:D
eskişehirde üniversite yolu üstünde önçağ apart var dört yol ağzında karşı sokağında kırmızı bir tane vardı. satılıktı yürümüyordu, hatta ben fotosunu çekp koymuştum siteye. en son 6,7ay önce gittim hala ordaydı hala daha da ordadır bence. eskişehirde böyle 3,4 tane var sokak aralarında vakit olsa gitsen kesin bulursun kolayca.
ben bitane buldum ama işine yarar mı bilmiyorum. biraz daha uygun olsa alırdın heralde.
şaseye girmemiş ama ön panelin düzeltilmesi lazım ama motor filan inanılmaz güzel bi su tutsan inanılmaz temiz gözüküyor dıştan ama :D içi muama tabi. valla bu sıcakta ben üşenmedm gittim baktm tool emmi. arkadan görmüştüm daha önce ön tarafını görmemiştim ön tarafı görünce üzüldüm valla.. gayet güzel duruyo oysa ki kasa motor.. en azından saçma sapan şeyler yapmamışlar motora orjinal duruyo herşeyi.
silvia front-end bulunur, sil80 yapılır, paşa paşa binilir, içini de komple soyarsın, iki sparco yeter de artar bile...ben de zaten bir sürü s13 parçası mevcut, pastacıya hepsini vericem, bir araba daha çıkartırız rahat rahat :)
fiyatı nedir bunun Görkemcim ?
ya malesef 9ile 10 arası biter dendi. ama motor ve içi gerçekten iyi fotolara bakmayın bi temizlense adam olur. ön tarafında işi o kadar kolay ki. parça sorunu yok ztn her parça var bende ne istersek getirtiriz.6lira vergi borcu varmış. olmasa 5liraya biterdi.
vergi borcu olduğu için mi 10 lira istiyor, bence daha çok bekler, kendi zararını çıkartmak için borcu başkasına ödetemezsin ki :)
neyse kısmet değilmiş s13 canım kardeşime :s
bende bulduk die bi hayalle gittim işte. borcu olmasa dediğim gibi uyguna alınırmış ama malesef borç işi bozuyor. hep uzaktan görüyodum bugün gidim baki dedim işte. neyse inşallah daha buluruz.
başkasına ödetemezsin derken arabaya 4-5lira fln isteniyor borcu 5800 civarıymış işte hesap ortada hepsini verilirse verir deniyor. 10lira gibi bişeye çıkıyor. ben 5lira olursa alırım dedim ztn. kısmet gene ben elimden geleni yaptm.