Benim bile evde 2 tane britool tork anahtarım var. biri 1-5 , diğeri 10-30 arası.
valla zor iş ya bende hiç aramıyodum ama aramayınca çıkar ya pat diye çıktı karşıma valla şaşırdım denizli de bi avukatta varmış siyah s13 sıfır almış falan diyolar kıl bi adammış ben daha hiç görmedim ama arkadaşlar bikaç defa sanayide görmüşler garajda yatıyomuş baya merak ettim bulcam adamı gitcem bakcam nasıl bişeymiş anlatılan gibi mi yoksa şehir efsanesi mi???![]()
ucuz ruhsatlı esiks bide kırmızı jantları da beyazhemde içinde döşeme yok bu fırsat kaçmaz
![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
Pazartesi YAda Salı Araç İstanbulda Olucak, Bulamadıysan Jdmwork da Araca Bakabilirsin![]()
geçen sahibindende nissan silvia die kırmızı bi araç görmüştüm ae86ya benziyodu ..japoncu olmadığım için anlamam japon araçlarından ilanını bulursam eklerim 16lira gibi bişi yazmıştı herhalde
Bende 2 gün önce İzmir'de gördüm 1 tane 35 CBC .. plaka idi. Anemon Ege Sağlık otelinin otoparkında yatıyordu ama hala orada mıdır bilmiyorum![]()
s12 bir tane ankara koru sitesinin orda, nissh'in yanındaki villalardan birinin otoparkında duruyor. Leş gibi kirli. Kırmızı renkli.
abi aradığın bütçe nedir? bizim sitede de var bi tane ya çok az biniliyo ya da hiç binilmiyo hep aynı yerde duruyo, ankara/konutkent 1 de, kırmızı zır stock. denk gelirsem satar mı diye sorayım.
Tool hocum sen sahibinden'e ilan versene? Satılık gibi ilan aç, fiyat olarak 8000 koy. Arıyorum, nakit alıcam yaz. Kesin birileri düşer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)