Bu iyi oldu ya bir köşede dursun sağol abi![]()
konu update olunca tamam aranan kan bulundu herhalde dedim
gorke yardimin icin tesekkur ederim, bu sicakta buyuk ozveri
keske demek isterdim ama adam tok satici hayrini gorsun ne diyelim
Experience is what you get when you don't get what you want.
tool amca valla ben bulim istiyorum çok. ayın 27-28i eskişehire gidicem ordada bi araştırma yapıcam. bulucaz inşallah bişeyler ben ümitliyim.
Sakin güç...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29848356/detay
motor istiyormuş, kasa sağlammış izmirden 9000 TL demiş s13 için
s14a Silvia is Loading % 99.9..
bugün arabanın bulunduğu taraflardaydım.gitmişken resim çektim.araba yeniden toplanıyo.daha önce yürüyeninde sorun vardı halletmişler.motorunda 3. silindirden yağ kaçırıomuş halletmişler.şuan kaporta boya işi kalmış.galatasaraylı bi futbolcuya aitmiş.15 bin tl gibi de bi fiyat çektiler arabanın son bitmiş hali için. yapan servisten aldığım bilgiler bunlar.araç floryada polis okulunun ordaki sanayi sitesinde ara sokakta.araç yürür durumda.
kıbrısda denediler ve başardılar ..yani bilgim kadarıyla burda yapıldı ..ama parça takılmadı sadece kaynak yapıldı..ama tam nereleri bilmiyorum..
motor da artık bi problem olmadığını ama henuz calıstırmadıklarını,dukkan boş olunca kaorta işlerini halletmeye baslıcaklarını soylediler...
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
c.tesi gecesi caddedeki s13 e baktım yine. tam kurtarılası bir araç . bir daha gittiğimde kart koyacağım .. araçinanılmaz diri duruyor tamamen orjinal
bu sarı 200sx steam nickli arkadaşın değilmiydi?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)