bi de caddede bi cocuk var kırmızı sxli fenerium'un ust sokagında oturuo
bi de caddede bi cocuk var kırmızı sxli fenerium'un ust sokagında oturuo
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
F plakalı olanı mı diyorsun , stopları siyaha boyalı
adamin arkadasi burayi okuyorsa satmaz artik![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
onur abi , senin arayışın hala devam ediyorsa bak , o aracın sahibini bulup sıkıştıralım, uzun zamandır o kadar temizini görmedim kaporta olarak . tabi motoru ne durumda bilinmez.
ve araç sürekli sabit duruyor
zonguldakta ne drifti başkanım.. bin paşa paşa golfüne macera arama![]()
![]()
mersındede bır tane 200 sx var kırmızı bı arlar otofıl rıfat amcadaydı sattı bı daha kı geçışımde hala duryorsa numarasını alabılırım fotografınıda cekebılırım kasası topluydu otofıldeyken![]()
valla araci bende gordum gayet misss gibi bekliyor.bebek bebek
efe plakadan hiçmi bilgi cikmaz acaba sigortacilardan vs. araç sahibi bilgileri.siyah siyahta tool amcaya yakişir hee![]()
abi efeyle beraberdik ztn ama inanilmaz bi trafik vardi yakn park yeri bulsak gidip bakcaktk cok uzaga koydk.olmadi efeyle gideriz bayramda fln efe uygn olursa gunduz gozuyle bakip foto cekip yollariz sana hem.ne bilm ordaki apartman kapicilari flnda bilir illaki şanşımz ii giderse adama ulaşiriz umarm sahibi ölmemiştir![]()
1 2 ay kadar önce buraya yazdığım s13! Cadde feneryum la, tren yolu arasında ki binaların dibinde yatıyordu ben gördüğümde. belliki o civarda çalışıyor veya evi orada. Kasa olarak düzgün ama düşeşe geleceğini pek sanmıyorum o s13 ün..
sahibi kafalansa bile, kalkıp satalım ok dediğinde sahibinden.com a uğrayıp, ederleri nedir, ne değildir diye bi göz gezdirecektir. vereceği rakamda, ilanlardan farklı olmayacaktır.. yani düşeşe gelecek bir araç değil benim şahsi fikrim bu..hele ki adam taciz edilecek yani, kişi bulunup ''sat bize alalım'' denecek. Bu durumda Ucuza sayılacak bir rakama verebilir mi sizce?
Düşeşe çekip hemen satılsın diyecek kişi, bir şeye ihtiyacı olan, paraya sıkışmış veya motor sorunu olan, o araçla uğraşmayacak bıkmış adamdır..
s14a Silvia is Loading % 99.9..
hacı eskişehirdeki araba harbiden yollanmış 29unda eskişehirdeydm bulamadım bende. caddedekini efeyle geçen gece baktım güzel duruyo az masraf yapılır kaportaya ama öle abartılcak bişey değil ama bayadır yatıyor orda heralde kesin bişeyi vardır bence.
Sakin güç...
ama çok tatlı yatıyordu hatta önünde durduk arabalarla biz dedim vinçi çağrıyom benbi tane daha alasım var valla
onlada tırmanmaya filan katılırım
![]()
Sakin güç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)