evet 98 model broadwayi sıfır almıştık 1milyar 750 milyona hatırladığım kadarıyla:D:D
Printable View
evet 98 model broadwayi sıfır almıştık 1milyar 750 milyona hatırladığım kadarıyla:D:D
ben honda karşıtı bir insandım özellikle vti hiç sevmediğim bir modeldi vti yi sevenlere övenlere ayaroluyordum taki 1.4is alıp binene kadar ozaman anladım bu hondacıların bu arabayı neden bukadar sevdiğini maşallah tam 4senedir biniyorum bugüne kadar hiç masraf çıkarmadı yağdeğişimi hariç dedim ben bir honda daha alayım birtane daha aldım onla serivenim kısa sürdü sattım başka marka araçlara bindim ama hiç biri onun verdiği rahatlığı sürüş zevkini vermedi ve sonunda vti aldım çok memnunum allah nasip ederse bir vti daha alıcam suan 2honda marka aracım 1adet honda motorum var benimki fanatiklikdeğil inanın kullanan bilir honda güzel araç herkese tavsiye ederim
Büyük ihtimalle sevgili yöneticilerimizin sürekli vergi koymasıyla alakalı bir zam olabilir ?
96 senesinde 93 reno 21 maneger mızı 2milyar 300e vermiştik şimdiki aklım olsa direk honda plazaya koşardım
CIVIC Sedan ELEGANCE Düz Vites 45.500 TL.
97 de 0 baz 1.6 corollaya 2 milyar 100 lira vermiştik. dolar olarak 27k küsür yapıyodu. Fiyatları yakınmış demek.
aynı sene sıfır şahin almıştım 530 milyona. Tempralarda 750 800 civarıydı. Zamanına göre normal bi fiyatı varmış valla
keşke her fabrika yaptığı araçtan yani böle iddalı olanlarından bi tane saklasa 0 olarak mesela 106 gti saxo vts civic vti falan sıfır ya kullanma sadece bak piskolojin düzelsin:D
Babamın bir arkadaşı anlatıyor ''zamanında yeni çıktığında almıştım 1.6 vti,ne arabaydı be herkes kapışmak istiyordu,4-5 sene sonra gençler arasında moda oldu,hatta bende modifiyeci gencin birine sattım arabayı''diyodu :)
bu dergi bendede var bakıp bakıp iç çektiriyor adama
98 yılında 0 km Hyundai Accent 1.3 LS 3 Milyardı :D
o zamanki dolar kuru bilinde kac dolar oldugunu yada dovız miktarini bilirsek daha rahat hesaplayabiliriz simdiki fiyatini
97 senesinde mutluhanda çalışırken bir amca getirmişti kırmızı hb 97 model
12.000 deydi :)
ben 2001 şubatta vti ı tam 10000$ a almıştım yaklaşık 12.850 tl ediyordu
diğer konuyada yazmıştım...otomativ firmasının ceo su olsam Tr'ye direk sıfır vti ve 106 gti getiririm...en çok satan arabadan daha çok satıcağına eminim.hatta millet dünya para harcadığı vtecini satıp sıfırını alır...