User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Garanti Bankası

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Garanti Bankası

Arkadaşlar Garanti bankasıdan gelir güvencesi sigortası yaptıran ve yararlanan var mı aranızda?

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çalıştığın iş yerinde 6 ay çalıştıktan sonra. senin isteğin olmadan çıkartılırsan 6 ay banka sana 330tl aylık maaş veriyo. sende 12 ay boyunca 12 tl ödüyosun bankaya.

eksisi yok bir nevi güvence
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kredi kartı ödeme güvencesi ile farklı şeyler sanırım ?
    Loading...

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben nezaman müşteri hizmetlerini arasam. bunu yapalım mı falan diye söylüyolar. ama bana bahsettikleri rakam 10.000 tl ler. 10.000 tl ye kadar olan borçlarınız ödenir falan diyor, her seferinde anlatıyor ama ben dinlemiyorum, gerek yok deyip kapatıyorum sizin bahsettiğinizle aynı şey mi bilmiyorum.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.garanti.com.tr/tr/bireyse...uvencesi.page?

arkadaşlar garanti bankasında calısıyorum,detaylı bilgieri linkte belirttim,en cok yaptıgımız sigortaların basında geliyor gelir güvencesi sigortası...inceleyin yine yardımcı olmaya çalışırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.garanti.com.tr/tr/bireyse...uvencesi.page?

arkadaşlar garanti bankasında calısıyorum,detaylı bilgieri linkte belirttim,en cok yaptıgımız sigortaların basında geliyor gelir güvencesi sigortası...inceleyin yine yardımcı olmaya çalışırım...
    abi süper bir haber. yalnız bankasınıza karşı inanılmaz bir antipatim oluştu ve her ortamda en şiddetli şekilde herkesi uyarmayı alışkanlık haline getirdim. sakıncası yoksa genel varsa pm atabilirim ama başıma gelenlerden sonra o yeşil tabeladan nefret ediyorum. şahsınız adına kesinlikle en ufak art niyetim yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben nezaman müşteri hizmetlerini arasam. bunu yapalım mı falan diye söylüyolar. ama bana bahsettikleri rakam 10.000 tl ler. 10.000 tl ye kadar olan borçlarınız ödenir falan diyor, her seferinde anlatıyor ama ben dinlemiyorum, gerek yok deyip kapatıyorum sizin bahsettiğinizle aynı şey mi bilmiyorum.
    aman abi sakın Allah düşmanımı garanti bankası ile muhattap etmesin.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yaptırdım bu sigortadan. allah korusun işsiz kaldığımızda kredi kartını ödeyememe gibi bi durum olduğunda banka devreye giriyor.veya işsizlik maaşı gibi bi ödenek sunuyormuş.tam anlamamıştım ama iyi birşey olsa gerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman abi sakın Allah düşmanımı garanti bankası ile muhattap etmesin.
    kardeş bi pm atta ne oldu anlayalım,yardımcı olabilecegim birşey varsa halledelim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mixercempl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yaptırdım bu sigortadan. allah korusun işsiz kaldığımızda kredi kartını ödeyememe gibi bi durum olduğunda banka devreye giriyor.veya işsizlik maaşı gibi bi ödenek sunuyormuş.tam anlamamıştım ama iyi birşey olsa gerek
    ben eşime yaptırdım eşim şu anda işsiz iki ay geçti zırnık alamadık. ve resmen enayi yerine alınıyorlar. bütün evraklarım tamam haftalarca bekliyorum. ailem le bu kadar muhabbet etmiyorum müşteri temsilcileri ile ettiğim kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim 2. ay bağlaması lazım maaşı,biz her işsiz kalma başvurusunda 1 ay bekler 2. ayda eğer kişi işsizliği devam ederse maaş bağlıyoruz,şubenle hiç görüştünmü?şubede emeklilikten bu sigortalarla ilgilenen temsilciler var direk onlara git,telefonla falan uğraşma...

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu konu ile alakasız ama izmir-bostanlı şubesinden sanal pos için başvuru yaptım. 7 ile 15 gün arasında çıkar dediler. 5. hafta bitiyor bütün evrakları ve ödememi yapmama rağmen geçen haftadan beri bugun yarın diyip erteliyorlar bunun nedeni garanti bankası mı yoksa şube mi? bileniniz varmı acaba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim 2. ay bağlaması lazım maaşı,biz her işsiz kalma başvurusunda 1 ay bekler 2. ayda eğer kişi işsizliği devam ederse maaş bağlıyoruz,şubenle hiç görüştünmü?şubede emeklilikten bu sigortalarla ilgilenen temsilciler var direk onlara git,telefonla falan uğraşma...
    dostum alayına gittim ama inanılmaz bir prosedür, hata ve bezdirme plitikası. bu hataların hepsi alehime. banka hata yapıyor ben çekiyorum. pm attım detaylı şekilde. günü gününe ödediğim primleri dikkate almayıp poliçemin geçersiz olduğuna dair üç kişi tarafından imzalanmış mektup gönderiyorlar. hiç mi kontrol eden yok sorgulayan yok. 18 ay ödme yapmışım bana yeterli prim sayınız yok diyorlar. yanlışlıklarını kabul ettiler ama özür asla etmediler. k.kartı borcum için her gün faiz işliyor fakat hakkım olan parayı almak için haftalarca bekletiliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu konu ile alakasız ama izmir-bostanlı şubesinden sanal pos için başvuru yaptım. 7 ile 15 gün arasında çıkar dediler. 5. hafta bitiyor bütün evrakları ve ödememi yapmama rağmen geçen haftadan beri bugun yarın diyip erteliyorlar bunun nedeni garanti bankası mı yoksa şube mi? bileniniz varmı acaba.
    ilgili birim önce şube ikincide poslarla ilgilenen birim...sen pos için şubede başvurdugun arkadaşı bikere daha ziyaret et bence 1 ayı geçmiş....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göktan, yarın şubeye gidiyorum ve cıngar çıkartıyorum dostum. İnşallah işe yarar da biz de paramızı alırız. Bu arada eylül gibi Antalyada olucam elimde otto son suturucu var ihtiyacın varsa onu da senin gti ya hediye edeyim ilgine tekrar tşk.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen aradılar yaptırdım 10bin tlye kadar bi kaç bişey güvence veriyolar unuttum ne olduğunu telefonda iyi bişey gibi gelmişti
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göktan, yarın şubeye gidiyorum ve cıngar çıkartıyorum dostum. İnşallah işe yarar da biz de paramızı alırız. Bu arada eylül gibi Antalyada olucam elimde otto son suturucu var ihtiyacın varsa onu da senin gti ya hediye edeyim ilgine tekrar tşk.
    kardeşim ne demek elimden keşke daha fazlası gelseydi,yarın eşinle beraber gidin ama şubeye,,,ne zaman istersen gel antalyaya herzaman beklerim telefon etmen yeter,,,yarın benide haberdar et olurmu durumdan...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)