|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bugatti Veyron
|
bilmiyorum araç sahibi buralara takılır mı ama..
2 haftadır görüştüğüm ve aracına garanti veren araç sahibi beni öyle bi inandırdı ki araçta komple boya haricinde hiçbirşey yok yürürüne ise full garanti veriyordu.. herneyse aldık başımızı sabahın köründe cepte parayla gittik. gittikte araç hiçte söylendiği gibi çıkmadı. motorda mükemmel bir üfleme mevcut, buz gibi motorun yağı oluk oluk yağ kapağından fırlatması gaz verince egzozdan kurum gibi duman çıkarması, kazasız arabanın soldan sağlam darbe yediğini taaki orda öğrendik .. ve anladık hayal kırıklığına uğradık boşuna 400 km yol yaptık.. biz biraz saf yerine mi konulmaya çalışıldık noldu ..direkte işlem yapılmış koca bi göçük var düzeltilememiş mi nolmuş. kaputta karbon kaplama mı ne var bantları sağdan soldan çıkmış. ön cam kırılmış çatlamış bayada bi büyük.. o aracın inanmıyorum 130.000 de olduguna en azından 200.000 ini yemiştir km oynanmıştır. plaka veremeyeceğim ama inanıyorum ki bu istanbul aracını burda çoğu insan tanıyodur.. bana yapılan bu terbiyesizlik sizinde başınıza gelebilir.. hadi biz salaklık yaptık ordan birini baktırmadık araca gittik direk almaya diye ama arkadaşlar sizlerede ibret olsun aracına full garanti verenlere pekte inanmak gerekmiyormuş.. en azından buraya yazayım belki satan olur.. tertemiz arabanın ön konsolunda can sıkıcı çizikler mevcut.. koltuk yatırma kolları kırık.. birde usulen hadi gelmişken fiyat soralım dedik fiyattan bi gram inmem diyor.. en azından buraya yazayım belki satan olur.. apache işi olmayan logo iptalsiz hadi full boyaya bişey demiyorum ama motorunda problem olmayan bi 306 gti arıyorum.. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
gecmıs olsun .. bence plakasını verkı baska alacak arkadaslarda yanılmasınlar..
ıste kız gıbı sorunsuz tertemız arabaya pıyasasından 2-3 fazla ıstersın bıdı bıdı yaparlar bırde boylelerı var anlamıyorum ya |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
turkiyede araba satanlarin yarisi askere diger yarisi yurtdisina gider
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
geçmiş olsun iyice baktırmadan almamak gerek lafla olmuyor malesef çok temiz demek.
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Prelude 2.2vti
|
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun yaşadığın olaydan ötürü fakat dediklerinden hiçbirşey anlamadık kim olduğuna dair,çektiklerini anladık sadece ama sen buraya konu açıyorsan ve ben zarar gördüm siz görmeyin diyorsan aracın plakasını üye ise nick ini alışveriş sonrası negatif &pozitif görüşler bölümü var sitemizde biliyorsun oraya yazman gerekli yoksa konu kalabalıklığından öteye gitmez zaten bu aralar forumda aşırı konu kirliliği var biraz dikkat lütfen
__________________________________ ..::PASSATURBO1::.. |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Haklısınız..
plakayı vermeliyim aslında 34 HPS 22 bal köpüğü renginde.. beyler bu araç tamamen kanser ne ciğer var ne bacak ne nefes alır ne yürür.. aracı ustaya bile götürmedim .. bırakın ustayı şöför mahaline bile oturmadım dışardan isteksiz bi şekilde gaz verdim.. salı gününden beri inanın kafam bozuk nasıl safa yatırıldım diye.. |
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
seneye doktora için yurt dışına gitmeyi planlıyorum. arabayı da sırf keyfimden bel altı boyatayım diyordum. kimseyi inandıramayacağız herhalde. artık cv falan yollarım alıcılara üçkağıtçı olmadğımı göstermek için.
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ne kadar isteniyordu ?
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
13.000 den bi lira inmem diyordu..
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: NoN
|
geçmiş olsun iyi kuş pisliğinden boyattım falan dememiş kuştan ağaç reçinesinden vs. boyatanlarda var bayağıca
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yok
|
bende 3 sene kadar önce bir araca bakmıştım, araç sahibi çakal çocuk "bu arabadan daha temizini bulursan 3 milyar düşecem" diyordu, aracın ön tampon, kaput ve çamurlukların hepsi ayrı renkti, bunu söyleyince şu cevabı aldım "şimdi araba çok güçlü, 130 beygir (!!!) e tabi haliyle tutamıyorsun".
Araç 3 senedir aynı kişiden satılık şekilde duruyor
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=tr sanırım şu araç ?
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
aynen bu araç... sakın aldanmayın araca anladıgım kadarıyla yağ yaktığından hafta sonları binilmiştir oda pioneer teyp veriyo yaa onla müzik dinlemek içindir.. birde herif bizi yeşil kundura önünden başka araçla almaya geliyor.. duman attığını görmeyelim diye.. bunu yazmayı unutmuşum ..
))
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Yok
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
15-16.000tl altında piyasada sağlam 306gti bulmak zor illaki kusurları oluyor ya çok acil satanı denk düşürüceksin çok zor bi ihtimalde olsa veya biraz daha ekleyip temizini alıcaksın
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
abi alan nasıl alıyor... Lüleburgaza 1 hafta içersinde iki tane 306 gti girdi.. ben onlardan daha önce istiyordum hazır param cebimde duruyo ama yok.. adamlar 2 tane aldılar getirdiler şimdi birbirilerine sıra sıra pilotajla bilmem neyle bir boy bir boy koyup duruyorlar..
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
çizikten, solmadan, kuş pisliği izinden boya yaptıran var. herkeside aynı keseye koymamak lazım
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS
|
__________________________________ PUGARAGE |
|
|