olay cıkıcak yineadamın derdi parası değil okudugum kadarıyla 3 kaaat var dıyo 400km yaptım araba anlatıılandan baska cıktı dıyor para ile ilgisi yok olayın
olay cıkıcak yineadamın derdi parası değil okudugum kadarıyla 3 kaaat var dıyo 400km yaptım araba anlatıılandan baska cıktı dıyor para ile ilgisi yok olayın
aRAc benım eskı aracım kardesım buyur onur dıye bırısıne ben sattım ne cıktı aractan?
edıt: bu arada arac 13 000 e satıldı, oyuzden ılan pasıf
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
edit.....................
Ayrıntılı resim ve bazı parçalara yakın net fotolar isteyip okadar km gitseydiniz.
Yazık olmuş masrafınıza.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
13 tl onnumara araç alabilecenimi zannettin..306 anlamıyosun ..bu konulara hiç girme ..adamın arabası para etse ii fiyat yazardı ..birazda kendinde ara suçu ..
13 e çok mükemmel bi 306 gti zor gibi ama sonuçta araç çok iyi değilse sahibi illa bilir gelecek kişiyi çağırmadan önce bi tanıdığı varsa gelsin baksn denmeli ben bile arabama kefilim ama şehir dışından alıcı olsa il diyecğim budur birisi gelsin baksın okeyderse sizde gelin soncda insanların zamanını almamak lazım hayallerini karartmamak lazm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ugur sölediğin arabayı kutsal sormuştu geçen hafta bana,boşuna uğraşmayın araba traş demiştim neyse zararın neresinden dönülürse kardır
erelin arabasına herkez kefil olur bende dahil eğer başka araç da düşünürsen bilmediğimiz bir araç önce biz bakarız baktırırz sen ona göre kalkıp gelirsin boşu boşuna masraf yapma git gel bi hukukumuz var elimizden geldiğince yardımcı olmak vazifedir bize![]()
Araç şu anda O. Çamaşırcıoğlu diye birinin üzerine kayıtlı Tescil tarihi 04/02/2009
2006 tarihindede hasar gözüküyor.
![]()
geçmiş olsun gerçekten kötü bir durum çok ayıp etmişler yalan söylemekle illaki öğrenecektin sen bunu yuh ya bu kadar olur.
erayakar sen bu konuya girme bile kimse kaale almamış seni 17 lik araca 17 veririm ben ama o araç 13 ü bırak 9 luk bi araç cam kırık kaput berbat bi kaplama var motor yapılması lazım... içinde de en az 500 tl vardır..
bu arada eser sağolasın eyw..
arkadaşlar Erel arkadaşın arabasını önermiş iyide yapmış
ama bu arkadaşlada bir ara görüş derim.arabanın orjinal boyası olması lazım ciddi yürürü ve ismi var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06-gti-6/detay
daha once temız 306 gtı gordun mu? nekadar anlıyosun 306 gtıdan? aracın catlak camı karbon kaputu, içinde sana gore olan 500 tl lık masrafın dısında neyı wardı?
motoru bıtık dıyosun ya saglıklı bı 306 alıp bu arac ıle deneyebılırsınneyse kardesım 13 000 lık arac bukadar, aracın sahıbı sana 13 000 ıcın yalan soylemez anlamadıgı ıcın demıstır aracta senın su saydıkalrının dısında da bısey yok
demıssın kı bu aracta 306 gtı sesı yok bugune kadar kac kere götünde orjınal 306gtı susturucusu olan araca bındın???
konuyu uzatmanın anlamı yok bence. ınsallah 13 000 e aradıgın 306gtı ı bulursun, adam bu araca 13 000e alıcı bulmus![]()
sol kapı direğinde göçük var. full boya üzerine 2. sol boyama mevcut.. motor yağ yakıyor.. ön cam kırık. koltukların yanlarında problemler var. ön ve arka tamponlar da boya kabarması mevcut. ön konsolda can sıkıcı çizikler mevcut. bu arabaya çok temiz demesi beni kandırıp oraya gitmemi sağlaması yetiyor.. .. burdakonu para mevzusu değil hala neyin peşindesiniz siz 1-2 kişi ben yalan atılmasına takmış durumdayım...
sen hayatında kaçtane 306 gti gordün ..kaçkere gazladın ne bilgin var ...neye gore konuşuyosun anlamadım..ben geçen ay sattım bi 306 gti ..sattığım aracada 5 yıl bindim..baya tecrübem var kendime gore...13 liraya alıcan 306 gti ne beklediğini bilmek çok onemli..sen bişe bilmeden sallıyosun.. Bilmiyosan bilen lere sor ..sormak ayıp değil..ARABA TEMİZ OLSA ADAM 15,17 ARASI BİŞE YAZARDI..SORMADAN DANIŞMADAN HAREKET EDERSEN ..COK GİDER GELİRSİN..
neyse ugurmakınenmısın nesın aracın ılandakı fotolarında;
içi
dışı
on tamponu
arka tamponu
kaputu
hepsı gorunuyor dimi güzel kardesım? ne goruyosanda o cıktı karsına mıllete yalancı dolandırıcı muamelesı yapma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)