User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
95 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 306 gti gayet temizmiş kazası yokmuş garaj arabasıymış..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay cıkıcak yine adamın derdi parası değil okudugum kadarıyla 3 kaaat var dıyo 400km yaptım araba anlatıılandan baska cıktı dıyor para ile ilgisi yok olayın

teccol
    Misafir
    Alıntı UGuRaikkonen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısınız..
    plakayı vermeliyim aslında

34 HPS 22 bal köpüğü renginde..

beyler bu araç tamamen kanser ne ciğer var ne bacak ne nefes alır ne yürür..

aracı ustaya bile götürmedim .. bırakın ustayı şöför mahaline bile oturmadım dışardan isteksiz bi şekilde gaz verdim..

salı gününden beri inanın kafam bozuk nasıl safa yatırıldım diye..
    İlanın linkinide verirmisin.

tAMAM linki vermişler ama ilan kaldırılmış sanırım

UGuRaikkonen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    utanması lazım zaten ilan sahibinin onca şeyden sonra ben olsam bende kaldırırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aRAc benım eskı aracım kardesım buyur onur dıye bırısıne ben sattım ne cıktı aractan?

edıt: bu arada arac 13 000 e satıldı, oyuzden ılan pasıf
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    google dan açtı bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit.....................

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıntılı resim ve bazı parçalara yakın net fotolar isteyip okadar km gitseydiniz.
    Yazık olmuş masrafınıza.
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 tl onnumara araç alabilecenimi zannettin..306 anlamıyosun ..bu konulara hiç girme ..adamın arabası para etse ii fiyat yazardı ..birazda kendinde ara suçu ..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 e çok mükemmel bi 306 gti zor gibi ama sonuçta araç çok iyi değilse sahibi illa bilir gelecek kişiyi çağırmadan önce bi tanıdığı varsa gelsin baksn denmeli ben bile arabama kefilim ama şehir dışından alıcı olsa il diyecğim budur birisi gelsin baksın okeyderse sizde gelin soncda insanların zamanını almamak lazım hayallerini karartmamak lazm
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmiyorum araç sahibi buralara takılır mı ama..

2 haftadır görüştüğüm ve aracına garanti veren araç sahibi beni öyle bi inandırdı ki araçta komple boya haricinde hiçbirşey yok yürürüne ise full garanti veriyordu..

herneyse aldık başımızı sabahın köründe cepte parayla gittik. gittikte araç hiçte söylendiği gibi çıkmadı. motorda mükemmel bir üfleme mevcut, buz gibi motorun yağı oluk oluk yağ kapağından fırlatması gaz verince egzozdan kurum gibi duman çıkarması, kazasız arabanın soldan sağlam darbe yediğini taaki orda öğrendik .. ve anladık hayal kırıklığına uğradık boşuna 400 km yol yaptık.. biz biraz saf yerine mi konulmaya çalışıldık noldu ..

direkte işlem yapılmış koca bi göçük var düzeltilememiş mi nolmuş. kaputta karbon kaplama mı ne var bantları sağdan soldan çıkmış. ön cam kırılmış çatlamış bayada bi büyük..
    o aracın inanmıyorum 130.000 de olduguna en azından 200.000 ini yemiştir km oynanmıştır. plaka veremeyeceğim ama inanıyorum ki bu istanbul aracını burda çoğu insan tanıyodur..

bana yapılan bu terbiyesizlik sizinde başınıza gelebilir.. hadi biz salaklık yaptık ordan birini baktırmadık araca gittik direk almaya diye ama arkadaşlar sizlerede ibret olsun aracına full garanti verenlere pekte inanmak gerekmiyormuş..

en azından buraya yazayım belki satan olur..

tertemiz arabanın ön konsolunda can sıkıcı çizikler mevcut.. koltuk yatırma kolları kırık..

birde usulen hadi gelmişken fiyat soralım dedik fiyattan bi gram inmem diyor..

en azından buraya yazayım belki satan olur.. apache işi olmayan logo iptalsiz hadi full boyaya bişey demiyorum ama motorunda problem olmayan bi 306 gti arıyorum..
    ugur sölediğin arabayı kutsal sormuştu geçen hafta bana,boşuna uğraşmayın araba traş demiştim neyse zararın neresinden dönülürse kardır

erelin arabasına herkez kefil olur bende dahil eğer başka araç da düşünürsen bilmediğimiz bir araç önce biz bakarız baktırırz sen ona göre kalkıp gelirsin boşu boşuna masraf yapma git gel bi hukukumuz var elimizden geldiğince yardımcı olmak vazifedir bize

teccol
    Misafir
    Araç şu anda O. Çamaşırcıoğlu diye birinin üzerine kayıtlı Tescil tarihi 04/02/2009

2006 tarihindede hasar gözüküyor.

Up306Gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun gerçekten kötü bir durum çok ayıp etmişler yalan söylemekle illaki öğrenecektin sen bunu yuh ya bu kadar olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erayakar sen bu konuya girme bile kimse kaale almamış seni 17 lik araca 17 veririm ben ama o araç 13 ü bırak 9 luk bi araç cam kırık kaput berbat bi kaplama var motor yapılması lazım... içinde de en az 500 tl vardır..

bu arada eser sağolasın eyw..

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar Erel arkadaşın arabasını önermiş iyide yapmış
    ama bu arkadaşlada bir ara görüş derim.arabanın orjinal boyası olması lazım ciddi yürürü ve ismi var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06-gti-6/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erayakar sen bu konuya girme bile kimse kaale almamış seni 17 lik araca 17 veririm ben ama o araç 13 ü bırak 9 luk bi araç cam kırık kaput berbat bi kaplama var motor yapılması lazım... içinde de en az 500 tl vardır..

bu arada eser sağolasın eyw..
    daha once temız 306 gtı gordun mu? nekadar anlıyosun 306 gtıdan? aracın catlak camı karbon kaputu, içinde sana gore olan 500 tl lık masrafın dısında neyı wardı?

motoru bıtık dıyosun ya saglıklı bı 306 alıp bu arac ıle deneyebılırsın neyse kardesım 13 000 lık arac bukadar, aracın sahıbı sana 13 000 ıcın yalan soylemez anlamadıgı ıcın demıstır aracta senın su saydıkalrının dısında da bısey yok

demıssın kı bu aracta 306 gtı sesı yok bugune kadar kac kere götünde orjınal 306gtı susturucusu olan araca bındın???

konuyu uzatmanın anlamı yok bence. ınsallah 13 000 e aradıgın 306gtı ı bulursun, adam bu araca 13 000e alıcı bulmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sol kapı direğinde göçük var. full boya üzerine 2. sol boyama mevcut.. motor yağ yakıyor.. ön cam kırık. koltukların yanlarında problemler var. ön ve arka tamponlar da boya kabarması mevcut. ön konsolda can sıkıcı çizikler mevcut. bu arabaya çok temiz demesi beni kandırıp oraya gitmemi sağlaması yetiyor.. .. burdakonu para mevzusu değil hala neyin peşindesiniz siz 1-2 kişi ben yalan atılmasına takmış durumdayım...

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uguraikkonen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erayakar sen bu konuya girme bile kimse kaale almamış seni 17 lik araca 17 veririm ben ama o araç 13 ü bırak 9 luk bi araç cam kırık kaput berbat bi kaplama var motor yapılması lazım... Içinde de en az 500 tl vardır..

Bu arada eser sağolasın eyw..
    sen hayatında kaçtane 306 gti gordün ..kaçkere gazladın ne bilgin var ...neye gore konuşuyosun anlamadım..ben geçen ay sattım bi 306 gti ..sattığım aracada 5 yıl bindim..baya tecrübem var kendime gore...13 liraya alıcan 306 gti ne beklediğini bilmek çok onemli..sen bişe bilmeden sallıyosun.. Bilmiyosan bilen lere sor ..sormak ayıp değil..ARABA TEMİZ OLSA ADAM 15,17 ARASI BİŞE YAZARDI..SORMADAN DANIŞMADAN HAREKET EDERSEN ..COK GİDER GELİRSİN..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sol kapı direğinde göçük var. full boya üzerine 2. sol boyama mevcut.. motor yağ yakıyor.. ön cam kırık. koltukların yanlarında problemler var. ön ve arka tamponlar da boya kabarması mevcut. ön konsolda can sıkıcı çizikler mevcut. bu arabaya çok temiz demesi beni kandırıp oraya gitmemi sağlaması yetiyor.. .. burdakonu para mevzusu değil hala neyin peşindesiniz siz 1-2 kişi ben yalan atılmasına takmış durumdayım...
    neyın peşinde oldugumu keske ıstanbuldayken sorsaydın guzel kardesım. sen 13 e ok gıbı bı arac bulursun

tekrar soyluyorum ıyı bı 306 aLINCA getır bunlar bı karsılastır bu arac ıle bı dene ozman motorun yag yaktıgını su kacırdıgı sasesını panelını gorursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse ugurmakınenmısın nesın aracın ılandakı fotolarında;

içi
    dışı
    on tamponu
    arka tamponu
    kaputu

hepsı gorunuyor dimi güzel kardesım? ne goruyosanda o cıktı karsına mıllete yalancı dolandırıcı muamelesı yapma.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)