Buluşmaya gitmeyen ama sizi uzaktan izleyenler var..Dedikodu yapmışlar :)
Printable View
Buluşmaya gitmeyen ama sizi uzaktan izleyenler var..Dedikodu yapmışlar :)
Ben her zaman bombayim :D
ben burdayken bı go kart yapalım :D
mersinli kardeşlerime teşekkür ediyorum herkesle tanışamadık ama güzel geceydi b18e denk araç yoktu ama :D:D:D:D maşallah araçlara güzel denemelerdi
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim gerçekten harika bi akşam oldu :) Roll organizasyonunda beni kırmayıp dedigim düzenle yola cıkan arkadaşlarıma cok teşekkür ederim.. Fotolar için ugurcana misafirperverlik için tüm mersinlilere cok cok teşekkürler :) Arabam kondisyonundaydı dün akşam bu da gecenin en güzel olayıydı sanırım :icon_tup:
go kartıng yapak yaww :D
Allah rızası için şu adamı karting'e götürün rüyasındamı görmüş ne yapmış tutturmuş bi go kart :D:D
Melii abi yarın gidiyorum sınavlara yoksa yapardık :D
metınımmm sende gell eylencelıı olucak bak kesın go kartın motor blogu patlatıcamm :D
Valla gerçekten hepinize çok teşekkür ederim :) gayet güzel karşılandık yemek muhabbet gırgır sağlamdı. Roll olayı apayrı bir eğlenceydi zaten mükemmel keyif aldım herkese çok teşekkürler...
Meli abi ben antebe geldim hakkaten keşke go-kart yapıp öyle gelseydim ama ***** işler :) bidahaki sefere inşallah siz bensiz blok patlatın :) :)
Çok güzel bir gece oldu ya :D hele ki doğu ve aslanın arabaları fotolarken yaptığımız gırgır çok iyiydi çok güldüm ya :D
Aslan : NOS'a ben basamacam haa :D
hakkaten mustafam yaa :) ne kadar güldük orda :) nosu ben aldım sen niye basıyon yaaa :D
hadı bakalım bn bıraz daha buralardayım kafa dınlıyourm :D