|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: civic
|
siyah 106 aracım var boyası pek iyi durumda değil. Boyatmayı düşünüyordum ama görüştüğüm boyacılar beni pek tatmin edemedi aklıma kaplatma fikri geldi Ankara'da güzel yapan yerler var. 1 2 arkadaş mat siyah kaplat dedi ama 106 gibi küçük bir arabaya yakışır mı ? Polis sıkıntı çıkartabilirmi ? kararsız kaldım ya da başka renk önerileriniz olabilir mi ? Teşekkürler..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
cidden kaliteli iş çıkaranlar ciddi paralar istiyorlar bende ondan daha az bütçe ye folyo yu alternatif olarak düşündüm
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
Bugünde beynin etini yediğim gibi;
komple mat siyah,kaput bagaj spoiler,aynalar karbon + speedline corse siyah jant = dehşet-ül Vahşet (ruhsatta işletme sorunun olmaz) yada renk değiştirirm dersen; beyaz,sarı(taksici işi),turuncu, yada gmg garajın sedefli subarunun folyosundan ama bunlar için ekstra bidaha muayeneye girecen renk değişiminden dolayı ki bugün çıktın daha
__________________________________ feel is everything Son Düzenleyen CinAli_06; 09-07-2010 01:14. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ayırdığın bütçe nedir?
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
boyanın durumu nasıl catlak patlak vs. mi yoksa solma gibimi ?
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ruhsata işletirsen polisler sadece rütin kontrolleri yaparlar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
kinder boeno nabıon len sen burda
boyatıomuşsun sende
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
mat , carbon vs. ruhsata işlenmesi gerekiyor hatırlatıyım...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
mat ın işlendiğini bilmiyordum açıkcası
boyanın durumu solma dışında da biraz kusurları var açıkcası |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Sorma lan verdik 1 haftadır hurda Clio symbol verdiler onla dolanıorum
![]() sen nabünn? __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
karbon aynalara takan polis biliyorum orjinal rengi ne bugun dediğini hiç unutmuyorum yani
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
İstersen ben bi boyacı buldum arkadaşın tanıdığıymış asıl ona yaptırıcaktım ama parayı bütün halinde denkleştiremedim __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
evet artık maymun gozunu actı hesabı işletmek gerekiyor totalde 250 civarına bıtırırsın ısletmesını ama kusurlar var ise folyo kesın cozum degıl gecıstırmek olur bi daha düşünmelisin...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
frk, mantıklı söylediklerin aslında
kv661, arkadaşın tanıdığı ne kadar diyor acaba ben tavanıda boyatıcam varsın satarken sorun çıksın ![]() şimdi boyatıığın şekilde iyiymiş aslında araba falan.. kaporta boya herşey dahil fiyatımı bu ? |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
folyoyu yaptırcan dion boya harap bide folyoyu sökerken boyada çıkarsa ne olcak çiçeeeeeeeeeem
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
kasap bana bulaşma işsiz bir adam var karşında tüm triplere girmiş durumdayım
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
Gider konuşuruz zaten dert değil. Arkadaşımın boyacısı olan ustada araç yok malesef ama onun işçiliğine ben gözüm kapalı vericektim. Ben obsesif bi adamım adama demiştim ki "Takıntılıyım boyada nokta kadar bir hata olsun tekrar boyarsın ona göre fiyatını ver işçiliğini yap dedim" Koskoca Ankara'da tek tamam diyen adamdı. Bu verdiğim adamlar ise Şaşmaz da kş Görgülü Kardeşler. Renault yetkili servisi ama tanıdık vardı ordan çözdük araca para vermedim (yedek araca). Gider konuşuruz bir yalan atarız ücretsiz alırız aracı. __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Bizim semihin boyacısı mı ismi ne adamın kimin tanıdığı