bencede. Skens boyayı istediği güzellikte bir siyaha boyatsın misss
Printable View
folyodan hiç fiyat almadım şimdiye kadar 1500 tutması hmm fazla gibi :)
işte benimde boyaya ayırdığın bütçe max 1500 kaporta da işlem yapılması gereken göçükler vs. oldukça fazla :)
yok yanlış yönlendirmek istemem ama sonuçta ankarada bir firma nerdeyse hergün 1 araba kaplıyor mat siyah mat beyaz bu kadar riskli bişey olsa bu kadar kaplatılamaz bence ki kapladıkları araçlar cidden öyle abidik gubidik araçlar değil range'ten mustang'ine hep lüks araçları kaplıyor
Ve cidden arabam siyah olupta tutup bana mat siyahtan ceza yazacak polisin anlını karışlarım dava açarım renk konusunda bana sorun çıkarırsa.
hacı arkadasımın ruhsatta yazıyo
araç rengi :
mat beyaz
karbon vardır
denk gelırsem bı ara foto cekerım
Alicim Türkiye'de osursan polise haber etmen gerekir işletmeden geç diyeceklerini sanmıyorum.
Ayrıca Range kaplanıo demişsin. Range'i alan adama ne kaplama parası girer ne de işletme parası.
O adam kaplatır işletir üsteüne 1 sene söker komple boyatır üstüne şirketinin vergisinden düşer 1 de kar yapar :D
tolga boşver kaplatmayı falan boyat mis gibi cilala parlasın :D
bu arada ruhsatta siyah yazıyor mat veya parlak yazmıyorki :D bence sorun olmaz ;)
benim araba da taffareta white ama beyaz olarak geçiyor ruhsatta.. en kısa zamanda tafferata kelimesini ekleteyim bari....................(!)
mat kelimesini ekletmek de moda oldu.. yok öyle bişey uydurmayın.. o zaman bütün 90 öncesi arabalar ruhsatlarını değiştirmek zorunda.. boyaları matlaşmış ne de olsa??!!
Tolga algel cumartesi benim boyacıyla konuşturam seni kafana yatar parasıda hesaplı..
Folyoyu bi unut sen kaportada onca göçük var diyosun folyo onları saklıcakmı ? illaki kaportaya girecek..Sen dediğim gibi işin yoksa gel c.tesi
Aynı paraya geliyorsa boyatma daha mantıklı gibi.
Folyo sökülünce boyanın süpriz yapabileceğinide düşünmek lazım :)