heryeri cakma oldugu icin cakmaya devam ediyorlarmi dedim
Printable View
heryeri cakma oldugu icin cakmaya devam ediyorlarmi dedim
85 milyarmi!!! hakkı kalmasın ya rx8 59 mılyara dusmusken s2000 70 milyara dusmusken bu arabaya 85 mılyar yıl kalsa 85 mılyar wermem
hani cem yilmaz alicakti bitane
He anladım bende jeton mu oldu zannettım. :D
etox ya.. jet fadilla birlestirdim, jetox oldu..
bide jetrenax diye sacma sapan bi bebenin yaptigi bisey var.. oda uyuyo kaliba
ahahahahah helal olsun cok ıyı yakalamıssın
ne güzel işte
etox aldım şeffaf stop bulamadım derdi yok:D
ahahaha ledli bile buluruz valla
araban iç gogusude bı yerden tanıdık gelıyor ama cıkartamadım.
Megane'dı galiba içi,zaten motoru yürüyen'i falan da megane.
süper yakalamıssın valla helal olsun :D
valla daha once bıyerde gormustum sımdı yalana gerek yok:D
hazır link atılmış 1.5 sene sonra hortlatalım konuyu :)
doğru tabi ne bu x ler falan.. ha birde el freninden tutda 4 lü flaşör düğmesine kadar ve hatta direksiyonuna kadar megane (1) coupe değil mi resmen. hele birde 85 bin verip çakma megane a binmek nasıl bir histir ? yanlış duymadıysam türk üretimi falan bile degil bu ertex alıp fiberlemiş sanırım bildiğin :) yani karlıkçı halil çok daha güzel birşey çıkarabilir ortaya :)
devrim arabaları daha Türk işi bundan..
İçi megane 2,stopları 106,motor megane 2..
Nasıl 0'dan tasarım bu ? :D
Edit : Vites topuzundaki tesbih'e dikkat ! İşte şimdi Türk oldu :heyoo: :hahaha:
Bu da şamil..
Ön teker yıkılıyor
http://img160.imageshack.us/img160/1...wuol952ae0.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/7...igae947wv8.jpg
Bu şamili tasarlayanın adıda Kamil'dir heralde sıfata bak:)
akrabaga evlılıgınden dogan cocuk gıbı olmus :)
bu etoxun arka stopları 106 nınkilerle nerdeyse aynı :D
şamil bide komple tahtadandı şasi çizimleri falan wardı onlar tam bomba 1:18 arabanın altına bakın 1 e 1 aynısıydı :D
çinlileride geçtik bu neya:)
85 bin lira yuhhh dalgamı geçiyorlar yapana diceksin sen 85bin lira verirmisin
olurmu, bu yukardaki seri uretim bir aracmi? standartlari vs varmi?
konuyu komple oku hepsi yazıyo
ben hic bi standarda uydugunu zanmiyorum, arka stoplari bile cakma bi arabanin ne standardi olur
gurur duyulucak bi araç diil kesinlikle totoyatıda biz üretioduk bi corollayı ? cliolarda burda üretiliodu ne dir yani 3 5 parçayı biz yaptıysak :ofk:
türkiyede tasarımdan anlayan çok az insan war :icon13:
ertex bununla cok kisiyi aptal yerine koymus ve bunu buyuk orandada basarmisdir bence. boylesine cakma garip gureba cahil cuheda is olmaz bence.
Ya Allah aşkına ilk türk arabası deniyor adı ETOX XXXXX ne demek agbi yokmu türkce bir isim stoplar 106 stoplarının dik konmus hali kusrua bakmasınlar ben hırsızla gurur duymam !!
ilk türk arabası devrim
http://www.minivizyon.com/ilk-turk-arabasi-devrim/
Bu araçla ertex döşeme resmen küfür etmiş bize.. Bu arabayı satışa koymak demek ey siz gerizekalılar hadi gelinde 85 k lira verin bize bizde sizi kazıklamanın dayanılmaz hazzını yaşayalım demektir.
Mümkünse bu konunun "Türk tasarımcılarının başarısı" olan başlığı başlığı açan arkadaşın bilgisi dahilinde değiştirilsin. Arkadaş iyi niyetle açmış ama bu arabayı yapanların niyeti belli ve bu kötü niyet kabul edilemez çünkü ne Türk tasarımcıları böyle intihalci ve kopyacıdır nede Türk halkı bu kadar keriz ve enayi. Onların yalanlarına ve bu bizimle dalga geçişlerine çanak tutmayalım... İşini helâli ve hakkıyla yapanla yapmayan aynı kefeye girmemeli.
bu aracın yapılışını yakından olmasa da takip ettim sayılır.
hasarlı bi megane 2 nin kaportası soyulup yapılmış bişi. clio symbole abuk subuk tampon marsbiyel takmakdan bi farkı yok. fiyat ise tam bir skandal 85000 yuh yaa.stoplar 106 stobu olmasına ragmen seri üretime gecilirse eger (ki umarım olmaz) orjin 106 stobunun 2 katı fiyat isterler kesin.bu adamlar üç beş tane ledi bi araya getirip stop bile yapamıo kaldı ki araba yapsınlar.kabul edilebilir, satın alınabilir, mide kaldırabilir bir arac değil bu. ferrarilere bile anavatanında (yani gumruk vergisi olmadan) anca 85000tl istiyorlarken bu mutantı satmak isteyen arkadas hiç mi utanmaz. şunu kabul edebilirim bir motor sanzıman gibi seyler baska biyerlerden alınabilir (misal rover-honda ilişkisi) ama hasarlı bi araca fiberglass (carbonfiber bile deil) kaporta uydurup tasarımımız, turkiyenin gururu diyip bi de utanmadan 85000 tl isteyen zihniyeti deil kabul etmek ancak eshefle kınarım.terbiyesizler.bu mesajın benzerini ilk yapıldığı sıralarda resmi sitesine de atmıştım yaani uzaktan atar tutar yok.karsılık olarak gönderdikleri cevapta turkiyede kimsenin cesaret edemediği bir ilki denedik olumsuz eleştiri yerine desteklemenizi beklerdik die cevapladılar. halbuki bi ilk falan yok ortada hergun fibercilerde bi suru araca acayıp tamponlar kanatlar yapılıyo onlar da cıksın yaptık die 1000 tane spor otomobil markamız olsun milletcek.
relantide bile kara duman atıyor olması da emisyon normlarına ne kadar uyduğunu ortaya kouyan bir gercek.....85000 tl veriosun karatren gibi gezion zevkli olabilir aslında yaani cok param var balkondan istediim kadar saçabilirim hesabı.....
Şaka makinesi =)) fiyatıyla şaka yapıyor herkese =)
etoxun zaferiymiş bizim sanayiye gelsin biz her gün ne zaferler kazanıoruz :)
http://etoxzafer.com/images/antalya-...how-2007-6.jpg
Bence çok güzelmiş :p
Bu sekilde fiberden 2 tane araba yapmak cokta mevzu degil, bence iş fırsatı yaratmak yapılmış bir deneme atışı, devlet yardımı vs gibi.
İngilizler bahcede kendileri bu tur araclar yapıyorlar, tr seri uretim buggy tarzında reno motorlu araçlar var, üstüne carbon fiber body geçirip satalım hadi.
carbon işçiligi çok ilerledi:)
normal seri bir üretim bir araç gerekli Anadol 2
Cem yılmaz 150 bin tl ye siyah etox siparişi vermiş, sanırım reklam olsun diye 200bin tl ile aarabayı cem yılmaza verdiler:)