ilkayın mesajı olayın en güzel hali :) maşallah babannemize
Printable View
merso B serisi ideal :D
valla onu bunu blmem ama vti ı nişanlım kullandığında kesiciye girmeden vites değiştirmiyordu... :)Şimdide typeR veya s2k almam için desteklıyor :)
Ablamda tutturdu Cooper, A3, Golf. Volvosu var eşşek gibi araba yok ık yok mık:D
Aynası ışıklandırmalı diye 207 alan biliyorum. :D
Evo kullanan kız arkadaşım bilem vardı :D :o
euhuehniaha :D teyze süper:D
önüme ne gelirse her türlü kullanırım, hiç sıkıntı değil :D
Seat Leon, Vw Golf, Vw Polo, Fiat Palio ...
Şirket arabaları ile terör estirenler, Laguna ile el freni çekenler, Transitle lastik yakanlar...Burası Antalya :D
Okuldaki bayan asistanlardan birinin sene sene kullandığı araçlar :D
2006-2007 Mercedes Ml:eek:
2007-2008 Porsche Cayenne:eek:
2008-2009 yeni kasa Mercedes Ml 320 cdi:eek:
2009-2010 Porsche Cayenne :eek:
pembe şahin :D
Hahaha. Gerçekten doğru. :D Genellikle, Polo, Jazz, Micra, CRV ve HRV 'lere rastlıyorum. :D
Son olarak Vw Tiguan.
Freelander 2 de çok sayıda :D
bende ne zaman bi polo görsem içinde bayan var yokmu bunu kullanan erkekler birtek benmiyim :D:D:D
Kırmızı modifiyeli 2004 kasa celica görmüştüm aylar önce e-5 trafiğinde ablanın biri kullanıyodu,bide emniyet şeridinden bastırmış gidiyodu :) Evo 6 kullanan türbanlı abla görmüştüm 2 sene öncede :)
fn2 type_R isteyipte,hızlı diye babasının zoruyla CRV alan bı kız arkadsım wardı,
Bırde body kıtlı leonuyla ep3 kovalayan bı abla gormustum trafıkte :D Makaslar fenaydı ...
çok param olsa mercedes az param olsa bmv alırım arabayı bayansın diye sıkıştırıyorlar harbici aracı sıkıştırsınlarda bende onların ceplerini sıkıştırıyım :D
bmw 1 serisini nasil unutmuslar:eek:
vti kullanan 3 tane bayan gordum birisi zaten piyasadan digerlerini trafikte gordum gazlarken 1.4 falan degildi.106 206 306 gti kullanan bayan gordum cooper s cok gordum.
bana nedense hep psikoları denk gelio.gtc den tut micrasına puntosuna minisine kadar ne zaman denk gelsem hep kovalıyolar beni paratoner gibiyim.
dün gece de köprüde 740l kullanan gördüm.bi ara arabanın kendi kendine gittiğini sandım.
2 sene önce bi gece 997 TT'da vitesi 1'den 2'ye atarken kafasını bize doğru çevirip çevirip, o esnada elini diline bi dokundurup, sonra vitesi atıp uzayan bayan sürücünün üzerine tanımam :D
NİSSAN GTR 35 kullanan gördüm :D
ayni forumda yazdigimiz bir bayan arkadasimiz evo almisti paso gazliyordu :)