|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
İlk sayfanın en üstünde başlık çok ilginç ve 2. sayfada neredeyse tam sayfa,
(Alkollü kaza haberlerin altında EFE Raki çok çarpıcı olmuş bu arada) Daha geçen gün balıkadamlar klübünde 1 gecede 3 kişi öldürüldü, şehir haberleri sabitlenmeli bunları geçtim trafik kazaları sadece caddeye özel bir durum değil. Övünerek yazmışlar ilk bölümde Lamborgini parçalanıyormuş, bence italyaya mail atmak lazım araçlarınızı kötü gösterip satışları düşürmeyi hedefliyorlar ![]() http://www.aksam.com.tr/egazete.php?...rih=2010-07-11 pdf formatında belki biri jpeg yapıp siteye ekler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
cadde hikayelerii oooo
cadde hikayelerii ok :P lambo yu kim katbetmişde bunlar parçalamışlar kesin başka bir filmden alıp koymuşlardır :P
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
cadde hikayeleri gene başlıyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
ben bi aralar facebook da anti grubu açmıştım 5500 kişi toplamıştım.küfür etmişlerdi ![]() sahilyolunda denize karşı drag dan tut bir sürü komik şeyler vardı ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3iHVDLV1UpM yan makinasına dikkat bu arada ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
anca tutunmak için konusu dışına çıkar her türk dizisi gibi __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
![]() hangi kanal vericek bunu ? __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Zamanında buna gerekenler söylendi yapımcılar buraya gelip 1-2 bişiler zırvaladı ... kaldırıma doğru drag yapılan fragmanı olan saçma bi film ...
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
yapımcıları çok iyi abilerdi hep facebookdan yazışırdık geçen sene
Son Düzenleyen Yigit-Y; 11-07-2010 09:34. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
makineler fiber yığını.
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: r11(rahmetli)...105 hplik bişe...
|
bir zamanlar flash tv de izlenme rekorları kıran "gerçek kesit" tadında olmuş tanıtım filmi
izlerken resmen yoruldum böyle omuzlarım falan çöktü ...bütün yarışlı,takipli filmlerde anlamadığım şey aynen bunda da yerini almış kalkmışlar yüklenmişler dip gaz yüksek süratlere de gelmişler ama ani ivmelerle bi o geçiyo bi o geçiyo o süratte o ivmeyi nası sağlıyosun arkadaşım demezler mi adama ...sözün özü;iğrenç... __________________________________ şşşş...seSSiz...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
adanalıda da drag yapıyolardı galatada seyyar köprüde tümsek vardı köprünün orda uçuyorlardı öyle bişey yaparlar herhalde full tesisatlı araçlarda hahaha fiberli tesissatlı drag hahahahhaah
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
megane coupeyi yan makinası dikkatli kullan diyordu usta
![]() ablanın biride baasıncada hava basıyorsun....hava basıncada bulutların üzerine çıkıyorsun ???? diyordu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
zuaqhahah
megane ve citroen fıber yıgını ılk start cızgısındekı nos plakalı mını bunnarın 2 sınıde tokatlar kenara oturtur
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: .
|
![]() ![]() inş. yıllardır olduğu gibi sadece lafla kalır bu arada açtığın gruba üyeydim.yazışmalar fln çok ağırlaşmıştı bi ara.ama hatırladığım kadarıyla sizin açtığınız grup onların grubundan daha fazla idi
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Seslerde nfs den sanki
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Yok
|
severek ailece izleyeceğiz
"çok yan verme, tehlikeli makina bu" hep fiberden yapılmış yanlayan bir megane'ım olsun istemiştim |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
Yiğit bende bayağı saydırmıştım o salaklara
bu dizi başlarsa bence yine caddede gazlamaya çıkıcak apaçiler.fena şeyler olucak Bu herifler bize sarmasın sonra otobana çıkıp? __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:22 ::::

lambo yu kim katbetmişde bunlar parçalamışlar kesin başka bir filmden alıp koymuşlardır :P