kablonetten şikayetçi olan var mı?
Printable View
kablonetten şikayetçi olan var mı?
SuperOnline Fiber Internet tarifeleri çok uygun. Acayip takmış durumdayım 10 Mbps Sınırsız tarifeye.
aynı olay benimde başıma geldi :D net çalışmıyo arıyorum 4440375 tam konuşucam net geliyo :D
Lanet olsun o ttnete ya başka bişey demiyorum şehrin merkezindeyiz ama adam gibi kesintisiz internet veremiyorlar boyle bi sacmalik işte arayip ettiğim küfürlerin haddi hesabi yok.Eve 3 4 kere görevliler geldi baktilar ettiler sorun yok diyorlar ama internette yok nasil iş anlamiş değilim fiber interneti 4 gözle bekliyorum 1 dk beklemem bi ttnette.
Benim kadar uğraşan yoktur bu ttnetle hergün 3 4 kere ariyorum işim gereği internet gerekli ama sağolsunlar ttnet bunu fazlasiyla s2kmeyi biliyorlar.
gelen giden olmamış gün içinden cepten aradılar gidicez dediler şuan net saglam koptgu an gün içinde solumuş oldugum egzoz dumanlarının verdigi sinirle dalıcam artık :D
bir de gerizekalı ttnet bizi aradı dedi ki şu kadar farkla hızınızı 8mbite cıkarıyoruz iyi hoş ulan net iki dakka durmuyor durmadan kopuyor fln 1 hafta sonra aradık sizin orasının kabloları bilmemne deyilmiş fln filan gerizekalı madem yapmadan önce niye söylemiyosun bunları
Bulunduğum bölgeye Fiber Bağlantı hizmeti şuan yokmuş. Üzüldüm ancak Fiber gelene kadar 8 Mbps. :D
gelen giden olmadı ama net düzelmiş :D :D
biri net kullanıyorum 8mbit pişmanım
birebir aynı sorunu yaşadım tam tamına 1 yıl 100 lerce kjere aradım sorun onlarda değil baba link ışığı yanıp sönüo sabah var akşam yok felan yapacağın işlem basit dışardan gelen hattan yeniden kablo çektir bitti bir daha yaşamazsın sorunu
şimdilik bir sıkıntı yok ama olursa ya öyle yapıcam tesisatları komple degiştirecegim yada vınn felan düşünüyorum