|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ......
|
Aracıma fk 4-6 cm helezon bakarken fk'nin kendi sitesinde türkce kısmı gördüm helezonu da buldum..Bunu bu site üzerinden sipariş etsem ne gibi sorunlarla karşılaşırım ne sürede elime ulaşır?..Geliş fiyatı türkiyedeki fiyatıyla aynıya mı gelir(250tl sahibinden ilanında)?
Bilgi sahibi arkadaşların yardımını bekliyorum.. Ürün linki; http://www.fk-automotive.de/websale7...c6712%2fmd5%7d |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Compact
|
eger sitede türkçe varsa alımda bi sıkıntı cıkacagını sanmıyorum ancak verdiğim linkde turkiye shippngle ilgili bişi yazmıyor garip
http://www.fk-automotive.de/websale7...sandkosten.htm |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
fk yay alırken artık dikkatli olun.mutlaka referans numarasını kontrol edin.
bursa yapımı fk yaylar oldukça fazla şuanda.piyasa yerli fk larla dolu. yerli malı tabikide kullanmak isteriz ama neye göre üretildi hangi testler yapıldı önemli..o yüzden dikkat... __________________________________ Mapped by GÜNEŞ G. PPR Motorsports İbrahim KISA |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
![]() Yerli olsa da farketmez sahte değilse denetimi wardır.. Bikaç güne siparişi vericem bakalım gelir galiba
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
gumruğe takılırsa + 650 700 tlyıde hazırda tut bence.. yada hiç kasınma işin gerceği 250 tlye al gitsin..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
FK dan ben geçenlerde ürün aldım daha gelmedi... Ama şimdilik bir sorun yok, siteye üye olunca ztn adres falan veriosun... Kartınla satın alıyorsun.
Mail olarak sana herşeyi atıyorlar... Faturası, aldığın ürün, posta bilgileri vs... Gümrüğe takılırsa gidip gereken ödemeyi yapıp alırsın... Kolay gelsin __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
gumruge takılmaması için muhakkak havayolu kargosuyla isteyin, karayoluyla gelen bütün mallar gumruge girer 150 tl. ordino enaz 150 tl. gumruk muamelecesine vericeksin nedense kendi malını kendin cekemiyorsun birde urunun bedeline baglı olarak cıkacak olan vergi falan filan yani ortalama 400 tl.
__________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Gece gece kafayı kırdım sipariş ettim..Ulaşımıyla tam 150 try denk geldi..Gümrük sınırı 100 avro imiş..Bakalım umarım takılmaz..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |